På Arlanda på väg till Siclien

Tisdagen den 31 maj 2005

Sitter på Arlanda och försöker fördriva tiden fram till att vi ska gå ombord på planet till Sicilien. Klockan är bara 05.50 och vi kom hit alldeles för tidigt (som vanligt). 

Igår blev det litet allmän avstädning där hemma och vid 16-tiden gav vi oss iväg till Visby för vidare befordran till Arlanda. Vi har övernattat på Arlanda Hotellby dit vi kom vid 20-tiden. Egentligen hade vi tänkt gå och äta en bit, men började sitta och se på ett program med Siw Malmqvist. Hungern var inte så stor, för vi hade ätit massor innan vi åkte hemifrån. Kylskåpet skulle rensas! Vi såg programmet färdigt och sedan la vi oss och somnade ganska omgående. Klockan var satt på ringning redan kl 03.30 så det blev inte så många timmars sömn.

En härlig frukost hann vi få innan bussen tog oss till flygplatsen. Det är en utmärkt service, men man kan undra varför alla plan ska iväg så tidigt på morgonen! Det känns litet jobbigt faktiskt.

Jo, en litet detalj hemifrån. Jag skrev ju och talade om vår galne talgoxe. Det stämmer, de har fått ut ungar i vår grindstolpe! Om man tittar ner ser man de små gapen.

Tyvärr har våra katter även upptäckt dem.

Igår stog Grållen på staketet och kikade ner i hålet. Till slut stack han ner hela huvudet i stolpen. Han kan ju inte komma åt ungarna, som ligger långt ner i stolpen, men stör ju föräldrarna så att de inte kan komma dit och mata! Olyckligt var det att de fick ut ungarna lagom tills vi skulle iväg. Nu kan jag ju inte hålla katterna inne, utan de har fritt fram för fågeljakt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Trevliga händelser, Våra Katter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.