På sommarens varmaste dag….

…har jag bakat bullar, men det gick ju kvickt i alla fall, för det var inga problem med att få dem att jäsa. Det är inte bara varmt idag, det är nästan vindstilla också och det är man inte bortskämd med. Det var jätteskönt ute redan tidigt i morse.

Det är för Fröjel/Eksta Rödakorskrets som jag bakat. Bullarna ska sälja på medeltidsmarknaden på söndag och jag ska leverera dem i morgon förmiddag, så det passade bäst att baka dem idag. De måste bli lite stadiga när man ska packa dem i påsar och kassar.

Magdalena Greger, vd för Systembolaget, är sommarpratare idag och visst ska jag ge henne en chans, men idag får jag nog hålla mig i skuggan. Att ligga i skuggan under ett parasoll och njuta, det är sommar det. 8)

Trevlig fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Röda Korset. Bokmärk permalänken.

8 svar på På sommarens varmaste dag….

 1. Lambergsfrua skriver:

  Mmm, de där bullarna ser rikigt goda ut! Vi har också en varm och nästan vindstilla dag här. Jag är nästan tacksam för att det är mulet.
  Vi väntar barnbarent Erik till lunch även idag. Bäst att passa på, på måndag åker han tillbaks till Göteborg för att delta i förberedelserna att ta emot årets nybörjare på Chalmers.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 2. Gunnar skriver:

  Vi har också haft varmt. Jag har inte bakat bullar men svägerskan på besök hade med sig hembakta. Din bullar ser verkligen goda ut.

 3. Geddfish skriver:

  Det har varit perfekt sommar idag, tycker jag. Man kan välja, det finns ju skugga också. Och jag har kunnat sitta på balkongen, förutom de promenader jag tagit.
  Fredagskram, Gerd

 4. Znogge skriver:

  Men så gott! Nybakat slår det mesta. Gärna kall mjölk till om man frågar mig!

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *