Påskfest med SPF

Det ena kalaset avlöser det andra och idag har jag varit i Hejde bygdegård och varit med på SPF:s påskfest och jag är nästan lika mätt nu, som jag var när jag kom hem efter Gertrudsgillets vårfest.

Mycket gott fanns de på bordet, allt tillverkat av medlemmarna i dagens kommitté från Hejde och Väte, ingen catering där inte och det var inte lite mat de gjort i ordning….

…för vi var nästan sextio personer. Trevlig underhållning hade de också ordnat. De hade lyckats engagera Arne Olsson från När och den som är gotlänning vet nog vem han är. Han var ju med i Närrevyn under 14 år, så han hade mycket att berätta och många texter kom han ännu ihåg därifrån. Sen blev det kaffe och påskbakelse, musiktävling, allsång och lottförsäljning och så lottdragning som avslutning.

Nu blir det skönt att slappa framför tv:n ett tag. I kväll börjar Smartare än en femteklassare i SVT1, det är ett program i min smak.

Ha en skön lördagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Påsk, SPF, TV. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Påskfest med SPF

 1. Kicki skriver:

  Jösse kvinna vilka matfester du kommer på stup i kvarten.

  Idag har vi faktiskt varit i Borlänge och ätit oss fyrkantigt mätta på en thairestaurang.
  Tyckte att vi skulle fira att jag bara har måndagen kvar i Uppsala.
  Nu har jag läst ikapp, för det har blivit lite si och så med besöken senaste dagarna..
  Kram/Kicki

 2. Laila Östergren skriver:

  Det var en mycket trevlig eftermiddag med mycket god mat.
  Kram

 3. Wow, vilken påskbuffé! Ser urläckert ut! Jag brukar alltid bjuda döttrarna och deras familjer på påskaftonsbuffé här, men så där många sorter har inte jag! Så trevligt med buffé, där man kan välja vad man vill ha!
  Må så gott, kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Buffé är trevligt och påskafton ska vi ha knytis på Stenstugu och då blir det också buffé med lite av varje smått och gott. Jag ska lägga in sill och ta med mig det och så ska jag göra ägghalvor med garnering.
   Ha det så bra!

 4. Susie Bloom skriver:

  Vilken buffé! Ser riktigt smaskigt ut….. 😆
  Själva var vi i Eksta hembygdsgård efter begravningen för en minnesstund för Erik och vi var väl runt 70 personer som först fick en jättegod smörgåstårta och sen äppelkaka med vaniljsås. Inte dumt det heller, men anledningen var ju inte så kul. 😥 Själva begravningen i kapellet gick bra, jag föll inte igenom, men inte blev vårt blomarrangemang som jag tänkt mig precis. Fast det var ju hyfsat snyggt ändå! 🙄
  Idag har jag redan hunnit med en prommis med Santos och så har jag gått runt i trädgården och glott på växter. Fast det har inte hänt så mycket….. 🙁
  KRAM
  Susie

 5. Leontina skriver:

  Oj så fint och så mycket gott! Härligt att äta med goda vänner.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *