Pensionat Warfsholm

Det blåser och är ganska kyligt i dag och molnen kommer och går. På termometern utanför köksfönstret är det bara 12° just nu. Jag var ute och kollade läget för en stund sedan, för att se vad jag skulle klä på mig. Jag ska till Kupan och jobba i eftermiddag och där brukar det vara varmt, men jag tar nog långbyxor i alla fall.

Gertrudsgillets sommarutflykt igår kväll var trevlig och det var massor av folk som samlades i matsalen på Warfsholmen. Sanna Kleven berättade om de renoveringar de gjort och om vilka planer de har för anläggningen. Efter kaffet fick vi gå runt och titta både i stora huset och i huslängorna ute i parken.

Vi var så många som skulle titta på de vackra nyrenoverade rummen, så det gick inte att fotografera i trängseln, så vill du se lite närmare på vad pensionatet har att bjuda på får du kolla på Warfsholms hemsida. Tyvärr är det dåligt med bilder från interiörerna, men hotellrummen i Villa Wöhler är enormt vackra med stora fina badrum, (det största med både dusch och ett badkar i koppar) och rummen i längorna i parken är också väldigt fräscha och med fina badrum. Där skulle man inte ha något emot att bo om man kom som turist till Gotland. Det kostar en slant, men man får det man betalar för och om service och mat lever upp till samma höga standard som boendet, så är det nog inte något överpris de tar ut.

Jag fick inte tag i något myggmedel igår, för jag ville ha samma sort som Eva hade köpt. Det var både för myggor och fästingar, men det fanns inte på apoteket och på Konsum hittade jag det inte heller, så jag avstod. Nu var det inga problem alls igår kväll, för vi satt mest inomhus och hem åkte jag med en granne. Jag ska till Visby nu i veckan, så då får jag väl passa på och leta efter mygg/fästing-medel där.

Ha en skön tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn, Utflykter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 svar på Pensionat Warfsholm

 1. Så roligt att det har blivit så bra på Warfsholmen! Jag vet ju, att du tyckte att det var tråkigt när det var stängt och ingen riktigt visste vad det skulle bli där! Nu kan ni väl ta en lunch eller fika där någon gång?
  12 grader! Det var länge sedan det var det här! Inte ens på nätterna går det ner så långt! Men värmen är på väg tillbaka uppåt i landet igen!
  Det var ju bra, att det finns ett medel mot både mygg och fästingar. Det visste jag inte!
  Ha det gott, kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Igår var det riktigt bistert ett tag och det blåste så parasollerna blåste ner från terrassen på Kupan och ut på vägen, men det är lite drägligare i dag. Jag visste inte heller att den här kombon finns, så den måste jag försöka få tag i. Jag har lite fästingfobi. 😉
   Kram

 2. znogge skriver:

  Vilken trevlig kväll det blev och roligt att någon satsar och renoverar så att service och annat finns kvar. Myggmedel behöver jag då och då men jag är inte så förtjust i MyggA som brukar säljas här.

  Kram och ha en fin tisdag!

 3. wiolettan skriver:

  Ja, nu verkar det som om vinden har lite nordan i sig. Det blåste friskt och svalt idag och det var bara 12 plusgrader i förmiddags.
  Härligt att det blev bra efter renovering och fint. Så klart att det kostar, på sådana ställen, det får man nog räkna med.
  Badkar i koppar, det låter något det.
  Har du mycket med mygg hos dig? Hörde av en bekant som har sommarställe på Öland att det var ovanligt mycket med knott där. Han såg alldeles sönderbiten ut.
  Kram!

  • Ingrid skriver:

   Ja, nu blev det verkligen väderomslag, men jag tycker att vi har lite varmare i dag igen.
   När jag gick genom skogen i söndags gick det inte att stanna och fotografera, för då blev man anfallen med en gång.
   Kram

 4. skogsnuvan skriver:

  Tänk att det är så svårt att vänja sig med kyla när det varit varmt. Full storm och 2 grader varmt Det är nästan värre än på vintern. Jag som ska ha besök av odlarkursen ikväll för att visa mina odlingar och det är bara sönderblåst överallt och inget att visa. skit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *