Planer på att åka till Visby på bokrea

Tisdagen den 27 februari 2007

Mulna och gråa dagar, med en hel del nederbörd har det varit sedan jag skrev sist, men kylan har släppt greppet för tillfället i alla fall, nu ligger temperaturen runt 0-an.


Så här såg det ut i morse när jag vaknade.

Idag börjar bokrean och jag hade tänkt att vi skulle åka till Visby och trängas med en massa folk, men jag avvaktar och ser vad det blir för väder. Det finns säkert böcker kvar imorgon också och det är ingenting speciellt som jag är ute efter. Jag hörde just på Gotlandsradion att det är jättehalt och i Visby går det inte att ta sig ut genom Norderport för där står en massa bilar som inte kan ta sig backen upp. Kullersten och blötsnö är ingen bra kombination.

Vad har annars hänt de här dagarna? Inte speciellt mycket. Carina och Bosse var här i söndags på lunch och sedan såg Åke fotboll och jag “daterade”. Igår var jag vid frissan på förmiddagen och strök och manglade på eftermiddagen. På kvällen såg vi programmet från Japan på TV2, så den nya serien “Leende guldbruna ögon” ska jag titta på idag, men först ska vi en vända på Klinte, det är dags att ta Månadsbilden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Väderprat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *