PM 23 april

Det har varit soligt hela dagen, men kyligt. I morse var det 6° och nu på eftermiddagen har vi bara 7-8°. Jag satt ute och drack mitt morgonkaffe, men sedan börjde det blåsa och då blev det för kallt.

Sen har jag tillbringat söndagen i sällskap med Patrik, Erika, Martin m fl i Tanumshede – Jag har läst Camilla Läckbergs Olycksfågeln. Jag kände igen en hel del, men minns inte om jag läst boken förut, eller om jag kanske sett filmen. Inte lär Camilla Läckberg bli någon nobelpristagare, men hon ger förströelse för stunden i alla fall.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i PM. Bokmärk permalänken.

14 svar på PM 23 april

 1. Soligt och blåsigt här också, men det blev ändå en lång promenad med mellandottern! Ibland behövs det någon som drar ut en!
  Håller med om Camilla Läckberg – ingen stor författare precis…
  Ha det gott, kram, Monica

 2. Håller med dig! Jag läser just nu en bok av Anna Jansson, inte heller nobelprisförfattarämne – men ganska underhållande. Speciellt när man känner igen platserna! 😆

  KRAM
  Susie

 3. znogge skriver:

  Håller helt med om Läckbergs böcker men hennes senaste var riktigt bra faktiskt. Håller med om att Anna Janson skriver bättre dock!

  Kram och god kväll!

 4. Helena Sandegren skriver:

  Iskalla vindar här också. Har inte läst något av Läckberg, eller Jansson, ska köpa en och prova nästa gång jag är i Sverige.
  Vi har ju en hund som gör att vi går promenader flera gånger om dagen. Upptäcker nya promenadvägar, och platser hela tiden för att variera var man går.
  Ha en fin måndag.

 5. Kicki skriver:

  Bloggtorkan känner jag igen, speciellt så här års så hoppar jag ofta över nån dag i det dagliga bloggandet. Vad värre är är att jag besöker andra bloggar lika dåligt under en tid.
  Så det var först nu som jag ser att du pausar.
  Hoppas att hjärtat skött sig sen du skrev om flimret.
  Jag har också köpt hem säckar med jord och idag har jag lagt de dahlior, som överlevt vintern, i krukor med jord i väntan på utplantering.
  Kram/Kicki

 6. wiolettan skriver:

  Det är aprilväder här också. Ibland sol, ibland regn och ibland snöblandat regn. Just nu är det solen som dominerar.
  Blåst, den kan jag undvara.
  Håller med dig om Läckberg.
  Hoppas att du får må OK.
  Kram!

 7. Gunnel skriver:

  Här är det höst. Jag var hos frissan idag och när jag kom ut därifrån så ösregnade det. Vilken tur att jag tagit med ett paraply. Jag undrar var våren gömmer sig. Kram

Kommentarer inaktiverade.