Poliskontroll i Klintehamn

Söndagen den 14 oktober 2007
8 grader och blåsigt.

Klockan 8 i morse hade polisen trafikkontroll i Klintehamn. Samtliga förare som kontrollerades, 24 st, var glädjande nog nyktra, men 4 fick böta för att de inte använde bilbälte. Polisen på Gotland har väldigt ofta kontroller och det är sällan det är någon som kör med alkohol i blodet. Att inte använda bilbältet är dumt och oansvarigt, men det är ju dock ingenting som skadar någon annan.

Det blev en rejält kall natt. I morse hade vi -2,5 grad och mina dalior är därmed slut för iår. Nu är det bara att gräva upp dem och försöka övervintra knölarna. Pelargonior och lobelian ser dock ut att ha klarat sig, men de krukorna står närmare huset, så där har det nog inte varit så kallt.

Nu har vi just ätit lunch, Åke vilar och jag tror att jag ska ta mig en promenad när jag “daterat” färdigt. Det är bara att ta vinterjackan på och ge sig iväg. Man kan ju inte sitta inne bara för att det börjar bli höst! Sedan kommer Krister och Thomas hit för att städa sin bil, men de kommer nog inte förrän lite senare.

Jag har satt in en ny toppbild på startsidan. Bilden är ett foto av en bro över en av kräftdammarna vid Mulde Fritidsby.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.