Jag är nyss hemkommen från ett härligt julbord på Toftagården tillsammans med ungdomarna. Jag tycker att vi haft en väldigt trevlig eftermiddag och i kväll behöver man absolut ingen mat.

När jag satte mig vid datorn fick jag se att Gunnar med bloggen GUNNARDECKARE har ett inlägg idag med titeln Populäraste apparna. Nu var det inte hans egna appar, utan det är företaget Betaworks som listat dem.

Här bredvid ser du mina favoritappar, som jag har på min mobils startsida (bilden är klickbar). Sedan har jag ett gäng till, men de här använder jag mest.

Facebook förstås, Aktier för att hålla koll på börsen, Hitta.se – väldigt användbar på alla sätt och vis, Handelsbanken – det är mycket lättare att betala räkningar via mobilen än via datorn, Messinger för att chatta, ICA-banken för att hålla koll på vad jag handlar, Skandia, CodeGuard – lathund för pinkoder och lösenord, Note där jag använder kalendern och lapparna där jag skriver upp sådant jag vill komma ihåg, som min lottorad t ex och så har jag min shoppinglista där, Coop för att ha koll på mitt konto och mina erbjudanden, Väder, Reseplaneraren – min busstidtabell, Premiekollen – har jag vunnit eller inte, Kontakter, Dropbox – molnet där jag har en massa bilder och filer, Galleriet med en massa foton.

Vilka appar använder du? Och har du någon app som du tycker att man absolut måste ha lätt tillgänglig?


Trevlig söndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...