Populäraste apparna

Jag är nyss hemkommen från ett härligt julbord på Toftagården tillsammans med ungdomarna. Jag tycker att vi haft en väldigt trevlig eftermiddag och i kväll behöver man absolut ingen mat.

När jag satte mig vid datorn fick jag se att Gunnar med bloggen GUNNARDECKARE har ett inlägg idag med titeln Populäraste apparna. Nu var det inte hans egna appar, utan det är företaget Betaworks som listat dem.

Här bredvid ser du mina favoritappar, som jag har på min mobils startsida (bilden är klickbar). Sedan har jag ett gäng till, men de här använder jag mest.

Facebook förstås, Aktier för att hålla koll på börsen, Hitta.se – väldigt användbar på alla sätt och vis, Handelsbanken – det är mycket lättare att betala räkningar via mobilen än via datorn, Messinger för att chatta, ICA-banken för att hålla koll på vad jag handlar, Skandia, CodeGuard – lathund för pinkoder och lösenord, Note där jag använder kalendern och lapparna där jag skriver upp sådant jag vill komma ihåg, som min lottorad t ex och så har jag min shoppinglista där, Coop för att ha koll på mitt konto och mina erbjudanden, Väder, Reseplaneraren – min busstidtabell, Premiekollen – har jag vunnit eller inte, Kontakter, Dropbox – molnet där jag har en massa bilder och filer, Galleriet med en massa foton.

Vilka appar använder du? Och har du någon app som du tycker att man absolut måste ha lätt tillgänglig?


Trevlig söndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Tyckt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Populäraste apparna

 1. Elisabeth skriver:

  Visst är appar bra. Så här på resa uppskattar jag Dropbox mest, så man kan få se och följa barnbarnen även om vi är långt ifrån varandra. HA en bra advent!

 2. Raija skriver:

  Idag skulle man inte klara sig utan alla appar man använder. Jag själv använder kalendern, facebook, instagram, smarta listan (för inhandling och Tobbe är uppkopplad på samma), meddelanden, kontakter, hitta.se, google, YR (väder), Messenger, wordpress, wordfued, Nordea och swish (för att föra över pengar snabbt). Det är nog de jag använder mest.

 3. Lisbeth M skriver:

  oj va appar du har,där ligger jag i lä.
  I dag är struvorna klara och nu ska köket få sig en duvning.
  Mysigt me julbord och framförallt när man är med barn o barbarn.
  I fredags va jag på After Work på H10 och sen mat på Amarillo med äldsta dottern och överraskningen var stor när barnbarnet 18 år kom me.Dessförinnan var jag införbi ditt gamla jobb ,fast i släggan ( somMax köpt av LF där jag varit på fester )Där finns personalavd nu. Så fint renoverat och gång under till huvudhuset.Kul att se.
  Ha en fin dag.
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Max kan verkligen få till det, så jag förstår att det är fint. Skulle varit kul med ett studiebesök faktiskt. Man kanske skulle söka upp någon gammal arbetskamrat…
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *