Positiva vibbar

Det kanske ljusnar för Klintehamn, för i dag kunde man läsa på helagotland.se att Bullboden i Klintehamn som varit stängd länge, ska öppna igen i ny regim och där ska det bli ett bageri som ska heta Bageri Warfsholm. Dessutom har man ansökt hos IVO om att få starta ett nytt boende, för flickor och kvinnor med drogproblem och ett för sådana med psykiska problem, i Hasselas gamla lokaler. 20-25 arbetstillfällen ska det kunna bli. Kan man sedan få till ännu en livsmedelsaffär skulle det se riktigt hoppfullt ut.

Arvegods.

I dag har jag varit hos SPF Klinteortens förra sekreterare och hämtat några pärmar och protokollsböcker. En alldeles utmärkt datorväska fick jag också med mig hem. Eller datorväska, den passar lika bra att ha en pärm i. Efter en genomgång av papper och rutiner blev jag bjuden på gott kaffe innan jag åkte hem igen.

Det har varit sol i dag, men isande kalla vindar. Vägarna var i alla fall torra och snö- och isfria. Det var bara en lite bit uppe i Väte som det var lite isigt på vägen, annars var det nästan sommarväg. Det kanske går att ta av vinterdäcken snart!

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn, Nyhetskommentar, SPF. Bokmärk permalänken.

14 svar på Positiva vibbar

 1. Det låter ju väldigt positivt, att det startas nya projekt på din hemort! Och visst fick ni tillbaka er läkarstation?
  Idag har det varit gråväder här och i eftermiddags fick vi en riktig regnskur! Bara det nu inte fryser till natten…
  Kram, Monica

 2. skogsnuvan skriver:

  Ta inte av vinterdäcken ännu. Det brukar bli bakslag och då är det inte bra att ha sommardäck. Här lär vi väl få ha vinterdäcken till i mitten av maj om det fortsätter som det gör

 3. znogge skriver:

  Positivt när någon vill och vågar starta nytt. Det kan dra en hel del positivt med så och jag hoppas det blir så för er ort också.

  Kram

 4. Gunnel skriver:

  Så roligt när det planeras något nytt som allmänheten kan ha nytta av. Jag vaknade upp till en alldeles vit gräsmatta och ganska mycket snö ute på vägen. Det blir nog vinterdäck ett tag till framöver. Kram

  • Ingrid skriver:

   Då förstår jag mer än väl om du behåller vinterdäcken på ett tag till och det gör nog jag också. Den här våren kan man inte lita på.
   Kram

 5. Helena skriver:

  Påskkärringarna kanske stannar kvar hos dig, det är lite kallt att flyga ändå till Blåkulla…
  Så bra det blir nya arbetsplatser, och nya idéer.
  Är det redan dags för sommartid, ja det är ju snart april.

 6. Bosse Lidén skriver:

  Betydligt trevligare när det går åt det hållet. Då håller jag tummarna för en ICA-butik innan sommaren. Kommer det att gå att fika också på Bullboden?
  Vänta du någon vecka med sommardäcken. Dumt att chansa.
  Kram Bosse som numera har däcken på hotell.

  • Ingrid skriver:

   Jag vet inte hur det kommer att bli på fd Bullboden. I artikeln stod det att det skulle bli ett bageri, men ingenting om konditori??
   När sonen kallar för däckbyte är det bara att lyda, så det är han som bestämmer.
   Kram

 7. Elisabeth skriver:

  Lät ju positivt med nya arbetstillfällen! Bageriet lät klart bra i mina öron!

Kommentarer inaktiverade.