-Hej, det här är Maria från Postkodlotteriet, jag ringer för att berätta att du har vunnit pengar på din postkodlott, så lät det när jag svarade i telefonen igår kväll.
Men herregud, har jag vunnit pengar, hur mycket kan det vara? Tankarna snurrade runt i huvudet på mig och Åke har ju också en lott, då måste han ju också ha vunnit!
-Ett ögonblick, vårt datasystem krånglar lite, om ett litet ögonblick så kan jag berätta hur mycket du vunnit, sa Maria.
Det är klart att det måste vara en hel del, tänkte jag, annars ringer de väl inte?
-Så, sa Maria, nu kan jag se det, du har vunnit 150:-.
Tala om antiklimax!
-Ringer ni för att berätta att jag vunnit 150:-, frågade jag.
-Ja, det är ju roligt att få komma med en glad nyhet, eller hur? Och så vill jag ju berätta om våra extradragningar i februari och att du nu kan öka vinstchansen genom att köpa en lott till blablabla, blablabla, blablabla…..
-Nej tack, jag vill inte ha flera lotter och förresten har maken också en.
-Jaha, då har han också vunnit 150:-. Grattis till er båda två, sa en glad Maria och därmed avslutades samtalet.
Jag brukar alltid hävda att det är kul att vinna även om det inte är så stort belopp det rör sig om, men i det här fallet blev det verkligen en besvikelse. Glad hade jag däremot blivit om jag bara upptäckt insättningen på kontot, men det här samtalet….

Idag har jag varit i Visby och fått en hel del gjort. Klockan 10 hade jag en tid på Visby lasarett för mammografi – hälsokontroll.

Jag tog ett foto från korridoren ut över lekplatsen och havet. Lasarettet ligger verkligen vackert. När jag var klar på röntgenavdelningen åkte jag ut på Öster och snurrade runt i affärerna där. Hos Clas Ohlsson köpte jag mig ett nytt brödskrin och så gick jag på Siesta och åt en räkmacka när det blev lunchdags.

Klockan 12.40 skulle jag med bilen på besiktning och där gick det alldeles utmärkt. De hittade inga fel på bilen och glad i hågen åkte jag iväg till ÖB och köpte en säck solrosfrö, för nu är fasanerna så bortskämda med det, så säd vill de inte ha.

Sen skulle det där hålet, som tandhygenisten upptäckte när jag var hos henne, lagas. Att gå till tandläkaren är inte så farligt, där svider det mest i plånboken. Tio minuter tog lagningen och 1.200:- kostade besöket!

När jag kom hem och vi hade druckit eftermiddagskaffe och ätit bakelser som jag köpt på Siesta, satte jag på datorn och hittade ett nytt meddelande från One.com.

Hej! När vi kontrollerar sidan nu upplever vi att den laddar på ganska bra. Problemet med mysql-servern är dock dessvärre ännu inte helt löst så vi hoppas att det bara ska bli bättre framöver.

Med vänlig hälsning / Best Regards

SUPPORTEN
———————————-
One.com

Det verkar ju som om de jobbar med problemet och att det hela kommer att lösa sig. Just nu funkar bloggen jättebra från min sida sett i alla fall.

Ha en fin torsdagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...