Premiären av Sommar i P1 blev lite rumphuggen för min del. Först hade jag glömt bort att det var idag det började, så jag hamnade en bit in i programmet när jag kom på det. Jag låg ute i solskenet och det var jätteskönt och Lena Olin var verkligen en duktig berättare, men plötsligt bröts sändningen. Det hade blivit strömavbrott i Klintehamn och jag satt med paddan som ansluter via wifi, men det var bara att använda mobilen i stället, fast det tog ett tag innan jag fattade vad som hänt. Jag ska nog försöka lyssna på det här programmet i efterskott så att jag får höra det jag missade.
Mitt betyg till Lena blir Prat: ♥ ♥ ♥ ♥ Musik: ♪ ♪ ♪

När programmet var slut gick jag ut på en promenad, men när jag kom hem igen och trodde att jag skulle kunna koka mig en kopp eftermiddagskaffe var det fortfarande strömavbrott. Det hade visst smällt i en transformator någonstans. Geab meddelade att felet skulle vara åtgärdat till 17.30, men riktigt så lång tid tog det inte.

Midsommarafton på Stenstugu blev väldigt trevlig och Alessia hade gjort en fin midsommarstång, Claudio och Edoardo spelade och sjöng – svensk midsommar och sicilianska folkvisor blev en härlig blandning.

Vi åt inne och efter sillen och laxen blev det grillat kött som Claudio hade fixat. Ute sken solen och det såg så lockande ut, så när det blev dags för efterrätt tog vi med oss glassen och jordgubbarna och satte oss ute. Men nu är vädret som det är i år, så medan vi dansade runt midsommarstången och sjöng Små grodorna, vi måste ju visa Alessia det ultimata sättet att fira midsommar i Sverige, började det regna. Det var bara att dra sig inåt igen!

När jag kom hem satte jag på TV:n en stund, men det dröjde inte så länge innan jag kände att det var dags att komma till ro och sova ikapp lite förlorad sömn.

Trevlig fortsättning på helgen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...