Primörpremiär 2009

Fredagen den 3 april 2009 | 10:00 |

Fredagmorgon, veckan går mot sitt slut och den här första veckan i april har verkligen varit härlig. Nu är det vår! Idag skiner solen och just nu har vi 6-7° och förhoppningsvis kommer temperaturen att stiga under dagen. Enligt allnakku är det Tålkens dag. Ett underligt namn på en fågel – Rödbenan.

I Gotlands Allehanda kan man läsa att under Kristi Himmelsfärdshelgen kommer ett stort evenemang att äga rum – Primörpremiär 2009. Under fyra dagar kommer öns matproducenter att satsa stort med 60 olika aktiviteter. Det blir öppna gårdar, matnatta, tryffelsafari och primörmiddag för att bara nämna några.

Planerar du för en vårvecka på Gotland så passa på! Många åker ju hit till ön just över Kristihimmelsfärdshelgen, så turister kommer det att finnas på ön. Nu önskar arrangörerna att de ska få fart även på gotlänningarna.

Vad händer vid Stenstugu idag? Maken har åkt i skogen för att kolla om det torkat upp så mycket så att det går att köra hem mera ved. Jag ska avsluta det här morgonpasset vid datorn nu och sedan påskstäda vardagsrummet och påskpynta där. Sen hoppas jag att vädret håller sig så att jag kan gå en promenad på eftermiddagen, jag har sett alldeles för lite blåsippor tycker jag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Matprat, Nyhetskommentarer och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *