PSP med jultema

måndag, november 21, 2005

Den här helgen har bjudit på ganska vackert väder. Kallt, särskilt om morgnarna, men soligt på dagarna. I lördags hände det väl inte så hemskt mycket. Krister och Thomas var här och bytte däck på sin bil och sedan kom Bosse också och satte på vinterdäcken på sina bilar och av bara farten tog han vår också! När de var samlade alla tre gossarna, så hjälptes de åt och tog in värmepumpen i källaren, så nu är den, om inte på plats, så i alla fall i rätt utrymme. 

Igår på söndagen gjorde vi absolut ingenting. Åke såg på fotboll och jag satt vid datorn och jobbade med PSP-kursens jultema. Här är ett exempel på vad jag pysslade med. Mer finns på sidan PSP/Kurs 2005.

Ja, ja, mycket tankebry var det innan jag kom på hur man gjorde.

Idag har jag röjt upp i källaren, där värmepumpen står. Jag har tagit bort mina hyllor och andra grejor, så att Bosse ska få litet svängrum, när han ska dra igång med installeringen. Sen får vi se hur mycket plats jag får för mina pryttlar.

I eftermiddag har vi varit i Visby, för Åke har varit på lasarettet och gjort ultraljudsundersökning av ådrorna i sina ben. Hoppas att de har hittat något som går att åtgärda. Hans kondition blir allt sämre eftersom han inte kan gå några längre sträckor för värken i benen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Fröjel, Kropp och själ och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.