Rackarns katt!

Tisdagen den 3 april 2007
Vart tog vårvärmen vägen? Idag är det blåsigt och bara 5 grader varmt.

Men vi ger oss inte för att det blåser och är lite kyligt! På förmiddagen var vi uppe på Fröjel kyrkogård och planterade penséer och snyggade till på gravarna och sen satte jag de sista här hemma också. Hoppas nu att det inte blir alltför kallt inatt. I morgon ska visst värmen komma tillbaka igen. På eftermiddagen har Åke varit och ringvält en vall och utanför på åkern kör arrendatorn fram och tillbaka med såningsmaskinen.

Efter lunch skulle jag ta fram mina påskdukar och stryka dem, men när jag kom in i rummet där jag förvarar dem fick jag annat att tänka på. Jag var inne där i förmiddags också och märkte inte att Svarten smet in. När jag nu kom in där, kom han springande och skulle ut. På ett av fönsterbrädorna har jag haft en låda med fröplantor och den hade han vält ner i sängen. Alla plantor, nyvattnade och fina låg upp och ner på sängöverkast, kudde och kanten av madrassen. Rackarns katt! Några krukor lyckades jag rädda, men det mesta var bara att kasta. För att inte tala om all jord i sängen, på mattan och bakom elementet. Har man inte jobb ordnar katterna så att man får det.
På eftermiddagen började solen lysa igen, så nu har vi suttit ute och druckit eftermiddagskaffe och det var riktigt skönt när man satt i lä.

Förresten, jag forskade lite igårkväll och hittade ett batteri till min kamera på nätet. Det kommer inte att kosta mer än 295:- inkl frakt. Det var annat än Expert som skulle ha 795:-.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, Nytt från Stenstugu, Våra Katter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *