Rapport om hälsoläget / Blogg-Ingrid for President

Onsdagen den 20 februari 2008 4&#176 varmt.
Åke har verkligen åkt på en ordentlig influensa, eller vad det är. Han har fått feber nu också och mår jättedåligt. Whiskyn igår hade tydligen inte avsedd effekt.

Jag är ännu pigg och idag har jag bakat bullar och nu står det en sockerkaka i ugnen.

Jag pratade med yngsta sonen nu på lunchen och han är också dålig. Hostar och kraxar och har över 39 gr feber. Undrar hur länge jag ska klara mig?

Jag var inne på blogportalen.se i morse och fick se att någon länkat till min blogg. Det var Thereselisabeth och vilken underbar titel hon hade på sitt inlägg: Blogg-Ingrid for President, det låter väl härligt för en gammal gumma att få läsa något sådant. (Det där med gumma är Thereselisabeth’s uttryck och är man 17 år så måste jag ju vara en sådan). Hur som helst, visst är det roligt med variation i bloggandet. Vi skriver alla det vi känner för och behöver inte snegla på vad andra presterar. Det är ett underbart medium för den som gillar att uttrycka sina tankar i ord. Att man sedan får en massa trevliga kontakter via nätet är “grädden på moset”.

Nu ska jag gå och kolla om sockerkakan är färdiggräddad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, Kropp och själ, Trevliga händelser och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *