Rasrisk

Idag har vi varit på Rondo och sett årets upplaga av Gotlandsrevyn och det blev verkligen en trevlig eftermiddag. Salongen var fullsatt och jag, som på grund av sjukdomsfall i familjen, stod med en biljett för mycket hade inga problem alls att bli av med den. Folk stod i kö för att få biljetter.

Biljetterna kostade 250:-, men en man bjöd mig 600:-, om jag haft två stycken. Nu hade jag ju inte det, man han hade tur, för det kom en till som ville bli av med en biljett, så mannen och hans fru fick varsin. De fick inte sitta tillsammans, men det var inte nödvändigt.

Bra musiker, tre nya unga tjejer som både sjöng och dansade alldeles utmärkt och alla de andra duktiga artisterna gjorde den här eftermiddagen till en riktigt trevlig upplevelse. Jag skrattade så att tårarna rann. Tur att jag inte hade brytt mig om någon mascara, för den har bara runnit bort.

Föreställningen började klockan ett och jag var inte hemma förrän efter fyra. Jag måste säga att jag beundrar den här ensemblen, som drar igång en ny föreställning nu klockan sex.

Ha en trevlig söndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Teater och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

16 svar på Rasrisk

 1. Lambergsfrua skriver:

  Åh så skönt att få skratta riktig gott och mycket! Vilken tur att du kunde sälja den andra biljetten och på så sätt glädja en annan människa.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 2. Syster Kerstin skriver:

  Oj vad det låter trevligt, en väl använd söndageftermiddag!

 3. Det lät som om det var en mycket lyckad revy – och härlig dag för dig! 😆
  Själva har vi inte gjort mycket. Jag har bloggat en del och så var vi iväg till Hejde för att tita på en gammal traktor. Rolle har ju två redan, ja faktiskt tre om man ska räkna vår dekorationstraktor på tomten. *fniss* Men det verkar inte riktigt som om han får nog av dom, fast den här var som tur var alldeles för dålig – tror jag! 🙄
  Sen hann vi naturligtvis med en liten prommis i skogen på väg till Hemse, men det drog lite så den blev inte lång. 🙁

 4. jam45 skriver:

  Låter trevligt! Alltid roligt att se föreställningar live…Vi har faktiskt också fått mer snö men det är några minusgrader så vi har inte så ”vått om fötterna” ännu iallafall/M

 5. Suss skriver:

  Då har du haft en härlig och rolig eftermiddag. När jag varit på något sådant brukar jag ha svårt att somna. Det är som allt euforibubbel bara far runt i kroppen och det blir ingen avslappning alls. Ändå utsätter jag mig för det med ojämna mellanrum. Jag får sova ikapp en annan natt. Musikupplevelser har samma inverkan på min nattsömn, nu senast i torsdags då jag lyssnade på Jump for Joy på jazzklubben. Kanske jag skriver om det i bloggen, vet inte än. Sov gott om du kan, eller ligg där och skratta. KRAM!

  • Ingrid skriver:

   Jag känner nästan som du beskriver. Jag somnar bäst de dagar det inte hänt så mycket. Har jag haft gäster eller själv varit borta på någonting är det mycket som snurrar runt i huvudet och det är svårt att somna. 🙁

 6. Sofia skriver:

  Hej! Vi såg revyn i fredagskväll och var super nöjd med vårt besök! Skrattade oxå mycket!
  Kram Sofia

 7. Siv-Britt skriver:

  Hej!
  Vi såg revyn premiärkvällen och tyckte verkligen att de nya som var med gav revyn ett lyft! Därför inget illa om de som hoppat av, men den var riktigt bra!!
  kram Siv-Britt

 8. Hejsan Ingrid !

  Unnar Dig verkligen att få skratta för fullt ut.

  Börjar jag, kan jag inte sluta.

  Här i stan heter den Täljerevyn.
  Men har bara sett en gång på .70 talet och
  det var inget kul, men Dennis skrattade.
  Jag var för nyinflyttad, visste inte vilka det var
  som det handlade om.

  Sedan blev det ingen mer gång.

  Knäppupp var roligt.

  Kram Majsan Mi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *