Rätt låt vann!

lördag, februari 25, 2006

 Det blev faktiskt solsken idag!! Så skönt med ordentligt dagsljus, men avslöjande är ju solen den här tiden på året. Det blev till att ta fram dammsugaren på förmiddagen. Fast det hade jag i och för sig gjort ändå. Man vet ju att dammet finns där även om man inte direkt snubblar över dammråttorna.

På eftermiddagen tog jag mig en promenad i solskenet och det var riktigt skönt. Det är väldigt vilken dagsmeja det är nu. Vattnet rann i rännilar längs vägen och isen  och snön är alldeles porös. Jag gick ner till Klinte och var på ICA och handlade och sedan kom Åke och hämtade mig. Han har hållit på med vedklyvning idag och egentligen borde jag väl ha hjälpt till, men fördrog promenaden.

Idag har jag bokat en semesterresa för mig och maken. En vecka på Azorerna ska det bli. Det var inte lätt att hitta någonting, men det här blir nog bra. Ett jättebra hotell har jag i alla fall bokat och även ett par utflykter. Det blir säkert trevligt.

Ikväll har vi sett på Melodifestivalen varvat med Postkodmiljonären. Kicki Danielsson och Magnus Carlsson som gick till finalen i Globen hade de absolut bästa melodierna. Så ikväll var det "rätt låtar som vann", åtminstone tycker jag det!

Nu ska jag se på Brottskod försvunnen. Jag gillar Anthony La Paglia och serien är en av mina favoriter just nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV o Video o Kultur. Bokmärk permalänken.