Regimskifte även på Gotland

Måndagen den 18 september 2006

Lite disigt väder, men varmt och gott, temperatur runt 20 grader.

Så vaknade vi upp idag och fann att vi har ett regimskifte att vänta. Även här på Gotland förlorade socialdemokraterna majoriteten. Nu får vi se vad detta kan komma att innebära. Kommer vi att få det bättre eller blir det tuffare? Det gäller att vara optimistisk och hoppas på det bästa för landet och för oss personligen. Den som lever får se!

Igår åkte vi till vallokalen på förmiddagen och på hemvägen var vi införbi och besökte en auktionshall i Klintehamn. Till Åkes förtjusning fanns där en “gubbhörna” där massor av bekanta från Klinte var samlade, så där blev det stopp ett bra tag. På eftermiddagen var Åke och såg på fotboll och jag tog mig en promenad.

Idag har jag tvättat några maskiner och varit i trädgården och rustat. Jag har flyttat stora plantor med gullris till en ny rabatt. Det är kul på hösten när kan kan få planera inför nästa växtsäsong.

Nu har vi suttit ute och druckit eftermiddagskaffe och när jag avslutat det här “daterandet” ska jag gå ut och plocka in tvätten och stryka det lilla som ska strykas. Det är så härligt att få strykningen gjord med en gång, det är halva arbetet.

Idag skulle mamma ha blivit 93 år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.