Regn och strömavbrott – Så Sara ställde till det!

16&#176 blåsigt, fram till 21.00 har det kommit nästan 20 mm.
Idag har det varit riktigt inneväder! Dagen började ganska bra med bara lite lätt duggregn och jag satt här vid dator och lade upp bilderna till Veckans Fototriss och precis när jag var färdig gick strömmen. Den var inte borta många minuter, men jag brydde mig inte starta upp datorn igen för det var dags för matlagning.
Efter lunchen satte jag på datorn igen och satt här och surfade lite och då började det blixtra och åska och det kom några riktiga åskknallar. Det var bara att stänga ner igen och dra ur alla sladdar. Men skam den som ger sig! Åskvädret försvann och jag knäppte på datorn och satt här i godan ro, klockan var runt 14.10, då gick strömmen igen! När den inte kommit tillbaka efter en kvart ringde jag och kollade med Geab och fick beskedet att reparation pågick och att man beräknade vara klara vid 18.30-tiden.
Så vi fick en lugn eftermiddag med tidningsläsning, korsordslösning och sudoku och Åke har sitt Gameboy att ta till. Strömmen kom tillbaka precis som utlovats och det var ju tur att de inte blev försenade med reparationen, för tänk om vi missat Solens Mat. Man kan ju se det via SVTPlay, men det blir ju inte riktigt samma sak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Regn och strömavbrott – Så Sara ställde till det!

 1. Pysen73 skriver:

  Då blev det en del fram och tillbaka idag då :o) Det är så frustrerande när strömmen går eller man måste stänga ner när man precis håller på med något.

 2. Inger Maryissa skriver:

  Här har det inte regnar idag, men det har varit mulet och fuktig luft.
  Ja, jag har hört att det varit rejäl åska på många platser och även en hel del regn.
  Och jobbigt när strömmen går och skönt att den kom tillbaka till det programmet du ville se.
  Kram

 3. Agneta skriver:

  Otroligt så beroende vi är av strömmen. Tänkte på det då jag tittade på Hedebyborna som började 18.15 och där var det vedspis m.m. Fattigt och eländigt och krig, men barn föddes och det är ju dagens s.k. 40-talister. Tänk ändå vilken skillnad. Nu sitter vi vid datorn, TV:n m.m. Utvecklingen går framåt men åt dåligt väder kan vi inget göra, inte ens klara av att få behålla strömmen.Mindra bra.
  Såg till min glädje att goa Nätvännen Sylvia vann shampoooooo…! Men hennes motivering var ju strålande bra.
  Kram, Agneta

 4. Znogge skriver:

  Här har det också renat rejält men besök av Tor har vi sluppit. Konstigt nog för han verkar vara i farten en hel del!
  Kram!

 5. Sylvia skriver:

  Hejsan Ingrid!
  Man blir lite frustrerad när strömmen går titt som tätt.Det är lika dant hos oss på ön och särskilt denna sommar. Har inte varit med om så mycket mullrande och blixtrande tidigare somrar. Skönt att strömmen kom tillbaka så ni kunde se ”Solens Mat” som man inta vill missa.
  Kram Sylvia