Regnig lördag

Det var mörkt i morse, så mörkt att jag tände lampan för att kunna läsa tidningen. Helt klart var det regn på gång och vid niotiden satte det igång och sedan regnade det hela förmiddagen fram till tolv ungefär. Ännu är det mulet men molnen har lättat lite.

Den skarpsynte kan nog se att det är 14 mm i mätaren

I dag blev det ingen Sommar i P1, för jag hade bjudit sonen på lunch och vi skulle äta kl 13.00, men jag knäppte på radion när han gått och då hörde jag en lång, lång monolog. Jag trodde att jag hamnat på helt fel kanal, men det visade sig vara dagens sommarvärd – Linda Boström Knusgaard. Vilket sömnpiller tänkte jag, men när jag sedan läser om henne, inser jag att det här är ett program som jag verkligen ska lyssna på. Jag ber att få återkomma.

Trevlig lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Väder. Bokmärk permalänken.

20 svar på Regnig lördag

 1. Det var väl bra att ni fick regn och för oss pensionärer spelar det ju ingen roll att det kommer på en lördag, som du, mycket riktigt, har påpekat!
  Trevligt att ha sonen på lunch, även om du missade sommarpratet i radio.
  Ha en fortsatt bra helg, kram, Monica

 2. Bosse Lidén skriver:

  Ni behöver väl allt regn det går att skrapa ihop. Är det lika dåligt med grundvatten som ex. förra året? Det känns allt lite konstigt att behöva tända lampor på sommaren. Jag har också tänkt på det och upplevt höstkänslor.
  Snart är det Dagnys tur, 105 år. Otroligt.
  Helgkram Bosse

 3. Anne-Lie skriver:

  Jag har nog bra syn då 🙂 jag såg att det var 14 mm i regnmätaren. Vi har fått 10 mm hittills idag, vilka åskskurar det kommer.
  Sommarkram från Anne-Lie

 4. Helena Sandegren skriver:

  Det klarar jag att se med läsglasögonen, annars ser jag inte 14 mm.
  Bra att du kan höra sommarprogrammet en annan dag, är lite nyfiken på henne.
  Dom verkar vara en komplicerad familj, eller dom är väl skilda nu.
  Här skulle det regna hela helgen men det blev inte mycket av det.

 5. Gunnel skriver:

  Vi har inte haft lika mycket regn nu några dagar. Skönt för vi har jobbat med altanen och då är man ganska beroende av fint väder. Kram

 6. Gunnar skriver:

  Vi fick 12 mm igår men sol idag. Jag har inte hört på sommar i år alls. Programmen finns ju att lyssna på i efterhand

 7. Skogsnuvan skriver:

  Här har det varit fint nu i flera dagar och ingen storm som tur är. Nu idag börjar det regna lite lätt men bara lite och det är varmt i alla fall 16 grader

 8. Annika skriver:

  Hej. Det är helt okej om det regnar nån enstaka dag bara det inte skvätter på hela sommaren. Nu har vi haft några dar då det inte vart nåt vidare men det vänder….Gillar oxå att lyssna på sommarpratare. De flesta är riktigt intressanta. Ha nu en fortsatt fin sommar. Kramelikram

 9. Ja, så har det stundvis varit här också – har lampan vid datorn tänd också nu… 🙂
  Kram!

 10. Elisabeth skriver:

  Inte kul när det regnar, men regnet behövs. Det är verkligen torrt i markerna. Skulle det bli åska är risken stor för bränder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *