Regnig tisdag

Det var mulet i morse och regnet hängde i luften, men det bröt inte ut förrän vid halvett-tiden, just lagom när jag skulle gå iväg för att åka till Sanda på ett styrelsemöte med SPF. Det var inte måttligt vilken skur det kom och blåste hemskt gjorde det också. Det var dock bara en skur, för när vi var framme i Sanda hade det nästan slutat regna. Mötet var trevligt och vi hade en hel del att prata om inför andra halvårets aktiviteter. När vi kommit till slutet på dagordningen bjöd värdfolket på kaffe med smörgås och goda bullar och kakor, så jag tror inte att jag behöver laga någon middag i kväll. 😉

När vi åkte hem började det regna igen och nu hoppas jag att det fortsätter ett tag till. Det här kan man väl nästan kalla för pingstregn, för det är ju pingstafton på lördag och Åke sa alltid, att om vi inte fick regn till pingst, var det inte hopp om någon nederbörd på länge.

Jag vet inte om vallmon gillade regnet, men när jag kom hem fick jag se att den första knoppen spruckit ut och knopp nummer två är på god väg.

Nu återstår för mig att skriva ett protokoll från mötet, men jag tror att det får vara tills i morgon.

Trevlig tisdagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Pingst, SPF, Väder. Bokmärk permalänken.

14 svar på Regnig tisdag

 1. Gunnel skriver:

  Regnet kommer väldigt lokalt här. I Helsingborg var det skyfall igår, men vi fick några droppar bara. Regn behövs lite nu i trädgården. Kram

 2. TantGlad skriver:

  Här har vi haft en stor sol hos mig i Sundsvall. Men imorron skulle det regna . Fast det är tur vädret är varierande som man inte blir less haha.

  Må så gott nu.

  Hejsvejs. 🙂

 3. Skogsnuvan skriver:

  Jag älskar vallmo men här får jag nog vänta minst en månad eller mer innan någon röd skönhet slår ut. Det är i alla fall knopp på mina vita syrener och skogsstjärnorna runt om i skogen blommar för fullt.

 4. Anne-Lie skriver:

  När jag körde till jobbet ikväll såg jag att min röda vallmo också slagit ut. Annars har det varit trist väder idag…men ikväll fick vi tillbaka vårt internet som vi varit utan sedan i lördags.

 5. Gerd skriver:

  Nu går tiden allt fort! Redan Pingst, men före kommer nationaldagen!
  Fullt sjå. Vallmo är vackert, så ock blåklint.
  Nu ska jag ut Kram, Gerd♥

 6. Nu har vi fått nästan 10 mm på två dagar så nu får det gärna bli varmt och skönt väder igen! 😆 Men växterna ser riktigt nöjda ut, allt verkar blomma nu alldeles för tidigt. Så man undrar ju om det ska finnas nått kvar till midsommar!? 🙄
  KRAM
  Susie

 7. Inger Maryissa skriver:

  Vallmo är så vackra blommor och så stora sådana det finns.
  där mamma bodde brukade vi gå och titta på alla vackra blommor som fanns i en liten park
  och där fanns så vackra Vallmo och dessa blommor hade speciella minnen för min mamma
  kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *