Regnigt o blåsigt och ilska över idiotiska förpackningar

torsdag, september 15, 2005

 Inte blev det några stora regnmängder inte, det där väldig ovädret som man förutspått! Det blev mest blåst och solen har minsann varit framme och visat sig både igår och idag. Det är ofta så tycker jag, att när vädergubbarna varnar för stora oväder och regnmängder, så blir det aldrig av, det är väldigt sällan det slår in. Vad kan det bero på? Man tycker att tekniken att "spå väder" borde vara så förfinad att de skulle lyckas bättre med sina prognoser. 

När jag ändå kverulerar har jag en sak till, som irriterar mig oerhört. Hur tror designers att våra köks -och badrumsskåp ser ut? Jag blir vansinnig på alla höga vingliga förpackningar. I köket har jag ett skafferi där jag kan placera sånt som inte går in i de vanliga skåpen. I badrummet har jag fått göra om inredningen för att shampoflaskor och annat ska gå in. Men så fort man tar fram en flaska när man ska använda den  och eventuellt ställer den på badkarskanten, i badrumsfönstret eller någon annanstans, så ramlar den omkull för det minsta, bara för att den är så hög och smal. Dessutom går de nästan inte ner i en normal toalettväska. Jag vill uppmana till bojkott och uppror mot dessa idiotiska förpackningar!!!!!  Oj, nu steg blodtrycket till oanade höjder.

Ikväll har vi varit i Visby hos Krister och Thomas och sett på deras nyinköp från Ikea. Thomas är verkligen en duktig inredare och deras lägenhet är absolut toppen! En god middag fick vi också, kassler med stekt tomat, ananas och sparris. Mums!

När vi kom hem blev det litet TV-tittande. Naturligtvis måste man se minnesprogrammet om Elvis! Han är och förblir den bäste av alla. Men visst är det konstigt, att en männska som han, som hade en sådan enorm framgång och blev en så stor idol , ändå inte var lycklig. Vad är lycka egentligen? Det tål att tänka på!

Nu hör jag att det börjar regna, det kanske ännu kommer. Det behövs verkligen regn nu, för det är otroligt torrt. Jag gick och vattnade hela förmiddagen idag i trädgården.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, Trevliga händelser, Utflykter, Väderprat. Bokmärk permalänken.