Reklamkampanj

Många rynkar på näsan åt bloggar med reklam, men eftersom jag inte har något vettigare att skriva om fortsätter jag min reklamkampanj för Italiens vänner Gotland och deras Primavera. Och jag gör det helt på eget bevåg och helt utan ersättning, så då kan det väl vara ok?

Nu är teatermenyn på Isola Bella den 10 mars offentlig och du kan se den här till höger.

Helgen 10-12 mars är det många evenemang med italienskt tema på gång i Visby och förutom teaterkvällen bjuds det också på en Primavera Coocking Class den 11 mars där man har reserverat plats för 25 medlemmar ur föreningen. Så vill du vara med där – Bli medlem i Italiens vänner Gotland!

Primavera Cooking Class

Apulien är en italiensk region i södra Italien. Regionen gränsar till Adriatiska havet i öst, Joniska havet i sydost och Otrantosundet och Tarantobukten. Huvudstad: Bari

Inbjudan till lunch med gästspelande kock, Francesco Zabini, från Italien och Apulien.

I samarbete med Restaurang – och bageriskolans elever på Wisbygymnasiet, genomförs en spännande och smakrik lunch. Välkommen att boka plats.

Förrätt: Apuliska salami och ostar med små tomater
Varmrätt: Pasta med tomatsås och söt ricotta från Apulien
Dessert: Confettoni al cioccolato e alle mele.

Pris per kuvert: 150:- utan vin 200:- med vin
Italienska föreningen: 25 platser

Bokning sker via mail till thomas.lundgren02@edu.gotland.se OSA senast 23 februari.

Trevlig fortsättning på söndagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Italiens vänner Gotland. Bokmärk permalänken.

12 svar på Reklamkampanj

 1. Znogge skriver:

  Vilken trevlig reklam! Hade jag bott närmre så hade en plats bokats 😀

  Kram och trevlig kväll!

 2. Om all reklam hade varit så trevlig…
  Jag gillar Italien, har varit där ett par gånger men inte i Apulien! Det är ju ett väldigt vackert land och maten är ju världsberömd! Och vinet!
  Du kommer att få så trevligt på de olika arrangemangen!
  Kram, Monica

 3. Vonne skriver:

  Hade direkt bokat in mig om jag bott i närheten. Italienska rätter av olika slag är så gott emellanåt. Apropå reklam så fick jag för mig att jag skulle tjäna pengar på min förra blogg så jag ordnade med att få just reklam i den. Men jag måste säga att det var oerhört irriterande att skräpa ner bloggen med flera reklambanderoller mellan inläggen. Nu i wp tänker jag inte ta till det. Och förrästen, inte lär man tjäna några pengar när man har en så liten blogg som jag där inte så många hittar in. Skulle i och för sig önska jag hade fler besökare än de 10-tal unika per dag jag har enligt susnet.
  Att själv slå ett slag och rekommendera nåt som man tycker är bra tycker inte jag är reklam faktiskt. Man bör skilja på reklam och rekommendation.

  kram på dig och ha en bra måndag.

  • Ingrid skriver:

   Jag hade reklam på min förra hemsida och blogg och fick in någon tusenlapp om året, men det var inte värt pengarna tyckte jag. Har man en blogg där man inte måste finna sig i reklam är det dumt att ha det med. Om man nu inte är så nischad att man kan göra ordentliga pengar på det.
   Kram

 4. Skogsnuvan skriver:

  Ibland önskar jag att jag bodde lite närmare dig och Gotland för då skulle jag omedelbart gå med i den där föreningen kan du tro.

 5. Gunnel skriver:

  Så trevlig reklam är det inte ofta man får läsa. Synd att avståndet är så långt. Kram

 6. wiolettan skriver:

  Vi älskar italiensk mat, mest mysingen som har varit mycket i Italien. Din ”reklam” var bara trevlig att läsa.
  Det blir ingen resa ner till Gotland nu i mars, för oss, men däremot har vi bokat några hotellnätter i maj. Otroligt spännande. Jag har aldrig varit på Gotland så det ser jag framemot.
  Trevlig måndag önskar jag dig.
  Kram!

Kommentarer inaktiverade.