Rensade ”djungeln” och bakade

Tisdagen den 23 maj 2006
Idag har det varit solig, men annars har vädret verkligen varit ostadigt nu ett tag. Det har regnat om nätterna och blåst väldigt. Temperaturen håller sig runt 15 gr.

Igår natt regnade det 5 mm, men det torkade upp ganska snabbt i blåsten, så jag var ute och rensade i “djungeln” nästan hela dagen. Det är en rabatt där det växer en massa lökväxter på våren och nu måste det rensas bort blad, för att inte all annan växtlighet ska kvävas. Jag fick för många år sedan några lökar som ger en vit liten blomma, som är väldigt söt. Den påminner om en scilla, men är större och kraftigare. Det är bara det att den sprider sig något fruktansvärt. Den tar över allt. Två rabatter har jag lagt till, för att jag inte orkade hålla på att rensa och nu är det den tredje som jag snart ger upp.

Idag bakade jag på förmiddagen och på eftermiddagen har jag varit i Hemse och jobbat på Kupan. Jag kom inte hem förrän klockan var 19.30. Vi stänger visserligen klockan 18.00, men som i de flesta affärer, så är det alltid kunder som inte kan klockan, utan går kvar helt obekymrade utan att tänka på att vi vill räkna kassan och få komma iväg hem. Så ikväll fick det bara bli en tallrik soppa till kvällsmat.

Nu ska jag krypa till kojs . I morgon kommer Kristers svärföräldrar hit på lunch. Få se vad jag ska hitta på att bjuda dem på????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nytt från Stenstugu. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *