Reparation pågår

Nu har det varit en riktigt kall natt igen, som kallast har vi haft nästan -16°, men kylan har mattats lite nu och det har varit en solig och fin förmiddag. Jag har suttit på motionscykeln och trampat ett tag i väntan på att det ska bli lite varmare ute, så att man kan få ta sig på promenad i solskenet. 8)

När jag cyklat färdigt tog jag dammvippan och gick runt och försökte få bort lite av allt damm, som solen avslöjade. I sovrummet gick jag lite för våldsamt till väga och ett fotografi ramlade i golvet och givetvis skulle ramen gå sönder. 😈

Fotoramen sprack, men jag letade fram en klistertub och nu hoppas jag att ramen kommer att hålla ett tag till. Fotot från Gaetanos konfirmation vill jag ju ha stående på skåpet i sovrummet. Han konfirmerades 1999, 10 år gammal, och då var vi givetvis med och Bosse o Carina också.

Dagens ordspråk:

Ekonomi är konsten att använda sina pengar på ett sådant sätt att man inte får minsta glädje av dem.

Jag tänker i alla fall försöka sprätt på lite pengar idag, för jag ska gå till Pressbyrån och lösa ut biljetter till årets revy på Rondo, Rasrisk heter den och alla säger att den är jättebra.

Vi har sett Gotlandsrevyns förställningar varje år sedan de började 1998. År 1997 fyllde Gotlands Allehanda 125 år och det firade tidningen med att ge GA-journalisten Roland Olsson tjänstledigt för att skriva en jubileumsrevy.

Den där första revyn hette Ockupera lite mera och arrangörerna som tänk sig en 5-6 förställningar, fick utöka till 20 stycken, för publiken strömmade till i mycket större antal än de kunnat drömma om. Och på den vägen är det……

Ha en fin onsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

16 svar på Reparation pågår

 1. Tänk, vi har aldrig sett någon revy – eller annan pjäs heller förresten – här på Gotland. Anledningen är nog i första hand vår förra hund som vi aldrig kunde lämna ensam, men jag vet faktiskt inte heller om vi är tillräckligt insatta i dom lokala sakerna – eller språket – för att kunna uppskatta en revy tillräckligt. 😉 Men vi har varit till utomhusteatern i När och tittat och det såg ju väldans trevligt ut. Men jag har inte sett att dom har några föreställningar där längre!? 🙄

 2. Raija skriver:

  Tur att du är händig och även tur att det var en ram som går att reparera.

  Har du slutat med 365 foton? Blev så inspirerad av dig och hoppas du fortsätter :-).

 3. Znogge skriver:

  Du verkar vara en händig person så jag är säker på att det fixar sig. Klart att du vill ha det fotot framme!

  Kram

 4. Gerd skriver:

  Aj, vad roligt att bege sig iväg på revy! Jag har börjat gå på film och lite av varje. Nästa vecka blir det en hel del som händer här i stan.
  Ja, händig, får man vara och stolt som en tupp blir man när man klarar av sånt som är karlagöra särskilt. Det har jag också bevisat för mig själv. Man måste vara envis, så går det!
  Varma kramar från kylan. Gerd♥

 5. snawitz skriver:

  Hej!

  Jag tror att även Stockholm har haft en kall natt. För det är dessa nätter som jag har sömnproblem.

  Du verkar vara en dam som sällan är sysslolös. Jag tycker synd om de pensionärer som inte har en enda hobby och bara sitter på sin kammare

  Ha en bra dag, kram

 6. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!
  Har man inte jobb, så skaffar man sig! Tur i oturen att inte glaset sprack. Ett riktigt bra klister kan fixa det mesta och hoppas att det blir bra.
  Kram, Agneta

 7. Gunnel skriver:

  Du är en riktig tusenkonstnär, och provar på det mesta. Jag tycker också att man måste försöka innan man säger att man inte klarar av det. Det vet man ju inte då. Kram

 8. Suss skriver:

  Så klart du ska ha den bilden i ram och framme så man ser den. Han är ju hur vin som helst! Bra att du fixade det själv! KRAM!

Kommentarer inaktiverade.