Reseplanering

Mest mulet är det idag, men solen har varit framme och visat sig ett tag i alla fall, men så kallt det blev igen! Idag är det blåsigt och bara runt 10-12&#176. Inatt fick vi 5 mm regn och det sägs att det ska bli mera av den varan idag.
Min lilla korta morgonsejour vid datorn blev lite långvarig idag, för jag har suttit och försökt planera in en resa till Stockholm. Det är länge sedan vi var där nu och vi skulle vilja vara där några dagar. Åke är nere vid stranden och röjer runt vår fiskebod, så jag får väl vänta med att boka någonting tills han kommer hem.
Utanför fönstret blommer det här rosenhagtornsträdet så vackert. Det är nästan finast uppifrån.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Reseplanering

 1. Znogge skriver:

  Ett mycket vackert träd! Jag funderar på att planterat ett i vår trädgård.
  Hoppas ni kommer i väg till Stockholm!
  Kram!

 2. Astrid skriver:

  Vilken otroligt vacker färg på blommorna,
  Jag vi har samma väder här uppe

 3. Berit skriver:

  Hej Ingrid!
  Låter härligt med en Stockholmsresa, vi har faktiskt planerat det i sommar också för att hälsa på Lennarts syster. Det var ett tag sen vi var där nu.
  Rosenhagtornsträdet är underbart vackert och Åke han är en flitig och arbetsam man det ser jag:-).Ja, vi har haft tur här i livet du och jag Ingrid!
  Ha det så gott och hälsa till Åke!
  Kramar
  Berit

 4. Pia skriver:

  En fråga Hur prenumererar jag på din blogg ?? det funkade innan du bytte till denna ?? jag missar ju alldeles för mycket ju.. Nåja Jag har i allafall ändrat länken på min sida så jag får väl gå den vägen 😀 Fast det är svårt när man e van vid att få ett uppdateringsmail 😉 Kram

  • IngridL skriver:

   Så konstigt Pia att du inte fått något mail, jag vet inte riktigt vad som hänt, men nu har jag lagt in din mailadress igen. Det är ju så kul att du vill följa min blogg!!

 5. Jah Hollis skriver:

  Jag åker till Stockholm just i dag. Bland annat för att se Bruce Springsteen på Stadion.

 6. Eleonora skriver:

  Rosenhagtornsträdet hör till en av mina favoriter! Har haft ett med en Rhododendronbuske vid roten och det var så underbart vackert – de blommade alltid samtidigt!
  Trevligt att ni reser till Stockholm. När blir det av? Vad kommer ni att bo? Den 13 juni reser jag till Tylösand på en vecka och hoppas då på sol och bad. Ha det gott vännen. Kram

  • IngridL skriver:

   Vi åker efter midsommar och bor på Rica Hotell på Slöjdgatan. Min syster tycker att vi ska bo hos henne,men Åke vill bo ”mitt i smeten” när han ändå är i storstan.

 7. Sylvia skriver:

  Vad trevligt med ett besök i Stockholm som har så mycket att bjuda på av olika sevärdheter.Vi får hoppas att också vädret visar sig från sin bästa sida.
  Det blommande Rosenhagtornsträdet är helt bedårande.
  Vi kommer att vara i stan några dagar framöver.På lördag, Sveriges Nationaldag måste vi ut för att titta på diverse festligheter som stan kommer att bjuda på.
  ha det gott.
  Kram Sylvia.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *