Resultat av september månads omröstning

Onsdagen den 26 september 2007
Mest mulet är det nu på morgonen och 11 grader varmt.

Nu är september månad snart slut och det verkar som om alla, som vill rösta den här omgången, har lagt sin röst. Så här kommer resultatet på frågan vilket du föredrar – hund eller katt. Stora flertalet gillar djur i alla fall!

Ny omröstning kommer någon gång i mitten av oktober.


Efter två fina höstdagar med soligt och vackert väder har det vänt igen och idag hänger regnet för i ett sånt här gammalt hus är det alltid någonting som är trasigt.

I måndags var Åke och jag ute och klippte gräsmattorna och så tvättade jag några maskiner, man måste ju passa på när det är fint torkväder. Och igår tog jag vara på tvätten och Åker fortsatte med gräsklippning bakom ladugården.

Jag har fått en hösthälsning från Britt-Marie och den vill jag naturligtvis visa här.


Tack Bittan!

Nu ska jag avsluta det här “daterandet” för vi ska åka till Hemse. Jag måste gå på Lantmännen och köpa flugfångare. Det är en sort som inte går att få tag i här i Klintehamn. Vi har ett sådant elände på hösten med alla bamsiga flugor som kommer in och surrar på fönstrena. Förut har jag beställt direkt från Silvandersson, men nu levererar de inte till privatpersoner längre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gåvor & Awards, IT & Internet, Nytt från Stenstugu och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *