Röd Lilja

När jag var på Konsum och handlade en dag förra veckan, fick jag se att de hade den här boken av Nora Roberts till reapris, 36:- tror jag att det var, och det är ju inte mer än en veckotidning kostar, så jag köpte den.

Men vilken smörja! Den boken kommer att förbli oläst. Nu är jag nog botad från Nora Roberts för ett bra tag framöver.

Jag tog mig en promenad till Suderviljan efter lunch, trots att det regnade en aning, men jag kände att jag behövde ut och röra på mig lite. Har jag ont i ryggen eller höfterna brukar det bli bättre när jag har gått en stund. På Suderviljan hade de fått hem massor av jättefina penséer både storblommiga och småblommiga. Jag gillar de där med mindre blommor. De brukar bli som ett blommande klot till slut.

Sen fortsatte jag till ICA, som säljer plantor och blommor från Follingbo Trädgård och det fanns fina penséer där också, så om vädret inte blir för uselt i morgon ska jag ta bilen och åka och köpa ett gäng. Nu borde det gå att plantera på gravarna också. Jag känner att det verkligen är på tiden att få bort vinterdekorationerna. Andra år har jag planterat påskliljor och penséer till påskhelgen, men det gick ju inte i år. 😥

Ha en fin fortsättning på den här dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Böcker. Bokmärk permalänken.

19 svar på Röd Lilja

 1. snawitz skriver:

  Tack för besöket.

  Riktigt höstväder har det varit idag. Mig gör det inget om det regnar, men våra stackars ryggar gillar inte detta väder. Enligt väderkartan ska Stockholm få hela +10 och sol på onsdag. Hoppas det är sant så man kan sitta ute och läsa.

  Mamma vill nog ha en bok från mitt bibliotek, men jag har mest deckare. Kanske Jonas Gardell, han går väl hem hos de flesta.

  SV: helt klart maskar man om de sysslor man utför inte är intressanta

  Önskar dig en fortsatt bra dag och en trevlig tisdag

  kram/Susanne

 2. Agneta skriver:

  Hejsan Ingrid !

  Då har vi exakt samma åsikt om Röd Lilja som jag ”sågade” här i din blogg den 9:e.

  Åh så skönt att det börjar dyka upp Penséer i butikerna nu och dom brukar ju vara tåliga så kanske att dom går att plantera ute nu om vädret sköter sig, vill säga. Riktigt kallt om natten har vi ännu.

  Kramen, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Jag visste att du sågade den Agneta, men alla gånger tycker vi nog inte lika, så jag chansade. Och det visade sig ju att du hade alldeles rätt!

   Penséer tål flera minusgrader, så dem kan man nog lugnt sätta nu.

   Kram!

 3. Gunnar skriver:

  Jag har läst nån av henne men den gjorde inget större intryck på mig. Det är en härlig tid nu med planering för sommaren med växter o så. Det har känts som vintern aldrig skulle ta slut.

 4. Freja skriver:

  Jag tycker hon är rejält ojämn! Jag har läst några superspännande böcker av henne och sen är nästa rent skräp!

 5. Lambergsfrua skriver:

  Jag ser fram mot att se dina nyplanteringar i rabatten och i krukor. Jag tar det lugnt någon vecka till.
  Varm vårkram,
  Lambergsfrua 🙂

 6. Visst är det underbart att våren äntligen har kommit så långt att man kan sätta ut en massa penséer! 😆 Men…det måste bli lite torrare i marken innan man kan göra någon större nytta i trädgården, det är faktiskt dyngsurt efter all smält snö. 🙁
  Idag har vi varit i Visby där vi bl.a. försökte titta på ett växthus – men vi hittade inte ett enda ställe som hade några till försäljning. Hmm…nycket konstigt eftersom det vimnlar av växthus på Gotland!? 🙄 Har alla köpt sina osedda på nätet!! 😕 Det vill inte jag….. 👿

  • Ingrid skriver:

   Jag har/hade ett litet växthus på Stenstugu, men det köpte jag på nätet. 😉 Billigt och behändigt och det har funkat bra.

   Jag ville inte ha något större, för jag vet hur mycket jobb det är med ett växthus. Idag är jag glad för att jag inte köpte någon dyrare variant.

 7. Margaretha skriver:

  Hon tillhör den där gruppen författare som spottar ur sig böcker på löpande band. Finns inte mycket tanke bakom. Nej, jag läser inte heller henne … Det finns så många bra böcker. 😀

 8. Raija skriver:

  Jag är också botad, för jag började läsa en bok och slutade efter ett tag. Sen gav jag bort den och är inte sugen på att köpa fler av henne.

 9. Suss skriver:

  Jag förstår dig, jag har också ”gjort slut” med Nora Roberts. Alldeles strax ska jag börja med ”Dandy”, det ska bli intressant. Jag tyckte mycket om ”Brobyggarna”. Kram!

Kommentarer inaktiverade.