Ruskväder

Det började snöa igår eftermiddag och det har fortsatt i natt och i dag också Det har inte kommit några stora mängder, som du kan se på bilden, men det blåser hemskt, så det är riktigt otäckt ute. Jag öppnade terrassdörren för att kolla läget, men stängde kvickt till den igen. Det var tur att jag inte var övermodig och plockade in snöskyffeln och kvasten förra veckan, för nu lär man få användning för dem igen.

och mera ska det blir 👿

SMHI: Det kommer mera snö över Gotland – Familj – Hela Gotland.

Jag har hållit mig inomhus i dag också och försökt reda ut de betalningar av medlemsavgifter till SPF, som jag inte kunna placera eftersom avsändaren glömt skriva i sitt namn på inbetalningskortet. Telefonen har gått varm, många trevliga samtal har jag haft och några frågetecken har rätats ut.

Hoppas att du har en trevlig måndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, Väder. Bokmärk permalänken.

6 svar på Ruskväder

 1. Znogge skriver:

  Här kom det några försynta snöflingor när jag var ute på långrunda och vinden den var vass. Så än är kanske inte sista ordet sagt…

  Kram och fortsatt trevlig måndag!

 2. Laila skriver:

  Så bra att du fått tag i några i alla fall. Det blev ingen promenad för oss heller i dag. Det blev besök på biblioteket och Konsum och där träffade jag en gammal kompis som bjöd hem oss på eftermiddagskaffe så vi fick en trevlig pratstund.

 3. Någon snö har vi inte fått här (än?), men fy, vad det bet i kinderna när jag var ute på promenad idag! Nu vill man ju inte ha snö, nu vill jag ha VÅR!
  Kram, Monica

Kommentarer inaktiverade.