Så bra Babben och Göran var

Det blev verkligen en trevlig kväll på Rondo igår och Göran Fristorps vackra musik och sång i kombination med Babbens ”ståuppande” var helt perfekt. Ja, hon sjöng också, både själv och tillsammans med Göran och det gjorde hon bra, men framför allt fick hon oss att skratta så tårarna rann. I kväll är de i Fårö kyrka och i morgon i Kultudralen i Visby, så passa på ni som ännu inte har sett föreställningen och har tillfälle till det.

I dag är det soligt och vackert väder, om än i blåsigaste laget. Jag satte igång en tvättmaskin och dammsög av lite på morgonen och sen tog jag ut Golfen, för jag behövde göra ett besök på återvinningen och åka och handla lite. ”När ändå bilen gick” åkte jag upp på kyrkogården också.

Rosorna jag satte på graven förra veckan är ännu fina.

Åke var helt begravd under bruna lönnlöv, men med hjälp av en räfsa fick jag undan det värsta. Fast det kommer säkert att bli fullt av löv igen, men det var trevligt att göra lite snyggt idag, för det var tydligen ett bröllop i kyrkan. Det strömmade in folk och parkeringen var full av bilar, så jag skyndade mig därifrån.

Efter lunch har jag legat i solstolen ett tag och lyssnat på Per Anderssons sommarprat. Lite lagom trevligt och ganska bra musik, men jag slumrade till då och då. Jag sov lite dåligt fram på morgonsidan och drömde en massa konstigt, så jag behövde nog den där middagsluren.

Ha en skön fortsättning på lördagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Åke, Fröjel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Så bra Babben och Göran var

 1. Znogge skriver:

  Visst behöver och vill man titta till gravarna lite då och då. I sommar satte vi som vanligt margueriter och de brukar klara sig långt in på hösten men redan i början av augusti var de borttagna. Så nu funderar vi på vad vi ska sätta i stället.

  Roligt att gårdagskvällen blev så lyckad!

  Kram

 2. Så trevligt det låter med musik växlat med ståuppande! Och Babben är ju så roligt! Hon bjuder verkligen på sig själv!
  Här har vi ännu en dag med strålande sol och nästan ingen vind.Ikväll ska vi till äldsta dottern och äta kräftor, så jag har gjort en lök-och ansjovispaj att ta med.
  Ha det så gott, kram, Monica

 3. Karin skriver:

  Vi har problem med kaniner på kyrkogårdarna i Malmö. De äter upp blommorna. Pelargoner brukar gå bra, men under sommaren så har de ätit på dom också, och häromdagen återstod inget. Jag planterade perenn lavendel, si får se om den står kvar!
  Ha en fin söndag!
  Kram Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *