Så det har blåst i dag

Idag har det verkligen gällt att hålla i hatten! Det har varit några riktigt hemska stormbyar. Surfinan och penséerna i krukor satte jag i lä på terrassen i morse, men de ser ändå ut att ha farit rätt illa, åtminstone penséerna.


Så här ställde blåsten till det i syrénbersån

Jag gillar inte blåst alls och har hållit mig inne mest hela dagen. Jag tog en vända med dammsugaren på förmiddagen och så har jag bakat en sockerkaka med hackad blockchoklad i. Den blev faktiskt riktigt god. Åke var ute på förmiddagen och röjde lite, men i eftermiddag har det ju varit en massa fotbollsmatcher.

Så måste jag ju få tacka för alla positiva kommentarer till gårdagens inlägg. Det gläder mig att det jag skriver är uppskattat, även om jag själv ibland tycker att det blir lite enahanda. Men det är väl så att man blir lite trött på sig själv ibland och så läser man andras bloggar och tycker att de är så bra och intressanta. Nu känner jag mig i alla fall lite peppad och stärkt. Dessutom fick jag ett så väldigt trevligt mail som gladde mig så mycket:

Hej,
Att läsa Din blogg hör numera till den dagliga rutinen. Och jag vill gärna tacka för alla vackra foton Du tar. Jag är 87 år och kan inte längre ströva i naturen som förr om åren, så Dina foton är uppskattade. Tack för underhållningen, ha en skön helg!

Det mailet gladde mig oerhört och ger hopp inför framtiden. Tänk att var 87 år och sitta där vid sin dator. Jag hoppas att jag också kan få göra det när/om jag blir så gammal. Jag hade en bekant före detta Klintehamnsbo, som var i 90-årsåldern, och hon satt på sjukhemmet med sin dator och mailade till mig då och då, men hon är borta nu, men även hon var ett bevis för att man inte alls måste tillhöra den yngre generationen för att använda modern kommunikationsteknik.

null I kväll vilar vi från fotbollen och ser filmen efter Håkan Nessers bok med samma namn Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö. Boken var i alla fall jättebra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *