Så får det bli

Efter mycket funderande har jag beslutat att avsluta Livet efter 70. Ja, jag tänker inte ta livet av mig, men nu har jag tröttna på bloggen som strular med mig hela tiden.

Från one.com har jag inte fått mycket hjälp och jag tyckte ett tag att det bara var när jag använde Firefox, som det var långa svarstider, men det är så även med de andra webbläsarna, även om Firefox är sämst. Även om jag föredrar WordPress, så har jag återupplivat en gammal blogg som jag har haft på blogspot.com sedan jag började jag blogga när jag startade för 15 år sedan, så nu är jag tillbaka till ursprunget.

Så här ser den nya bloggen ut för tillfället (10/8).

Den kommer säkert att byta skepnad ganska snart, men det upptäcker du om du fortsätter följa mig på Livet på Odvalds

Trevlig fortsättning på söndagen!

Uppdatering 2018-08-10: Jag har ändrat i inlägget eftersom jag döpt om bloggen till Livet på Odvalds, för här på Odvalds lär jag väl bli kvar så länge jag klarar av att hantera en dator och den förra rubriken var svårläst för ickegotlänningar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande. Bokmärk permalänken.

11 svar på Så får det bli

 1. Där fick man lite skrämselhicka i början! Men du hade ju förvarnat om ev. bloggbyte. Hoppas att din nygamla blogg ska fungera lite bättre! Jag fortsätter hur som helst att följa dig!
  Liiite svalare och lite molnigt här idag, ganska skönt faktiskt!
  Ses på nästa blogg!
  Kram, Monica

 2. Kraka skriver:

  Så länge du fortsätter blogga så är jag med.
  Jag använder ju en eordpress-mall, men inte via WordPress. Jag har lagt min egen domän på Loopia och är väldigt nöjd med dem. Kostar lite, men det är värt pengarna. De har sitt säte i Sverige och krånglar något är de enormt hjälpsamma.

  • Ingrid skriver:

   Jag har också mina båda wp-bloggar på egen domän hos one.com och nu får jag inte lägga upp flera utan att betala extra och det har jag inte lust med, så det fick bli blogspot.com i stället.
   Kram

 3. wiolettan skriver:

  Oj, så rädd jag blev. Skrämmas så där på måndagsförmiddagen.
  Det är jobbigt då datoriet krånglar. Hoppas att det blir bättre på det nya stället.
  Du får blogga var du vill bara att jag hittar dig igen. Tycker om att läsa hos dig och följa med i din vardag.
  Kram!

 4. Åke skriver:

  Så himla tråkigt, vet hur det känns. WP funkar alltid för mig. Däremot krånglade loppia för något år sedan när lösenordet gick att få ut då bytte jag direkt till Binero (jag vart hackad tre gånger) Sedan var mina bekymmer över. Dock var min sida trög ett tag men då tog jag bort plugin på plugin eftersom, och till slut vart det löst. Jag tror det var min sidräknare som krånglade…

  • Ingrid skriver:

   Jag kollade avigt och rätt, uppdaterade wp till senaste version, uppdaterade alla tillägg, inaktiverade dem för att se om det hade någon effekt. Tog bort min besöksstatistik, men ingenting hjälpte. När jag fick din kommentar kom jag att tänka på widgeten som anger antalet sidor i bloggen. Jag tog bort den och nu funkar det ganska bra.
   Men nu har jag ju startat en ny blogg……..

 5. Ulla Anderstedt skriver:

  Hej! Gick precis in för att läsa bloggar. Har själv inte varit inne på ett halvår, men i har ju setts via FB. Själv skriver jag bara om vad jag gör till vardags då jag, som de sista månaderna, vill förklara min frånvaro. Annars försökte jag skriva personliga händelser i mina kommentarer till bloggvänner, då jag numera mest skriver om böcker. Försöker nu komma ikapp, men väntar tills värmen försvinner. Ikväll har vi bara 28 grader. Det är så roligt att läsa din blogg, så jag hoppas kunna följa den nya bloggen. Trevlig fortsättning på augusti som snart tar slut kom jag nyss på. kram

 6. Din nya blogg är fin! Hittade den via Facebook, förstås 🙂
  Den här är lättare att kommentera på eftersom den minns mitt namn och min bloggadress.
  Blogspot vill inte samarbeta med WP verkar det som, man måste varje gång skriva in sin bloggadress på nytt, det är jobbigt men inte omöjligt 🙂
  Så jag fortsätter nog läsa din blogg!

 7. Elisabeth skriver:

  Jag hänger med in i det nya.

Kommentarer inaktiverade.