Så fel jag hade

En svag sol lyser och det är faktiskt hela +6° nu på förmiddagen, kanske är det vår på gång i alla fall, men enligt SMHI ska det ännu komma mera snö först. Jag tycker att det kan var nog med staräurar nu!

Inte ett enda bi vågar sig hit ännu.

Min vildsinta gissning vilken nyhet som var aprilskämt i GA´s söndagsbilaga kom på skam. Jag tog helt fel! I dagens GA har det dykt upp nya serier och dessutom ett nytt lite korsord, så nu har jag inte bara sudokun att roa mig med till morgonkaffet utan också ett namnsdagskryss. Kul!

Nu ska jag gå och göra mig lite fruktsallad till lunchen, som blir tidig i dag eftersom jag ska på Kupan och jobba i eftermiddag. Normalt jobbar jag måndagar, men igår var det ju helgdag och då hade vi stängt, så jag är uppsatt på schemat i dag i stället.

Trevlig tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Röda Korset, Trädgård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

12 svar på Så fel jag hade

 1. Karin skriver:

  Så fina krokusar! Kanske får du ännu mer blötsnö, för den snön som kom under fm är på väg till nord/väst. Sen får det väl ändå vara nog!!
  Nu vill jag ut på vårgröna ängar och lyssna på lärkor och vipor!
  Kanske jag hör dem ikväll då ornitologerna ska ha exkursion.
  Ha en fin vecka, och jag önskar dig vårluft och SOL! 😀
  Kram Karin

 2. Det är ju trevligt om ändringarna blir till det bättre när det ändras i morgontidningen! Vår har tråkigt nog blivit sämre, sedan dom ändrade. Sämre korsord, sämre serier…
  Så fina krokusar du visar; dom vill sig inte här.
  Enligt vår morgontidning ska varmluften börja komma in söderifrån redan ikväll! Hoppas!
  Kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Vi får hoppas att vårvärmen kommer nu, men jag var just ute i soprummet och det var inte speciellt behagligt. Det blåser snålt och regnet hänger i luften.
   Kram

 3. Kraka skriver:

  Åh så vackra blommor!
  Jag hade visst också fel om aprilskämten. Den där forskningen om barns inlärning och fisar var visst på riktigt. Men jag har svårt att tro det…
  Kram

 4. Helena skriver:

  Du hr ju vår, härligt när krokusen börjar blomma. Här har det snöat i natt…
  Gillar inte aprilskämt som är allvarliga.

 5. Ölandsvindar skriver:

  Nu ska det väl ändå vända. Det känns lite annorlunda i luften även om det just nu bara är tre plusgrader och regn. Stararna håller på med heminredning nu och de brukar veta när det är dags. Dotter är här men åker hem i morgon, så idag får vi hitta på något. Lite god mat kanske.
  Ha det bra /Kerstin

 6. Elisabeth skriver:

  Härligt att krokusarna har kommit upp. Vi hpååas på värme så bina tittar till dem!

Kommentarer inaktiverade.