Så konstigt det blev….

…idag då, men det är Bosse Lidéns fel att det inte blivit något bloggande. Jag skulle ju spara den här boken, men var så nyfiken så jag började på den igår och tyckte väldigt bra om den.

På förmiddagen tog jag först en promenad, för det har varit skapligt väder idag. Jag gick till Colorma och såg ut ett kakel till köket, för snart är det dags. Det är svårt att veta vad man ska välja och jag har nog inte bestämt mig till 100% ännu. När jag kom hem tog jag ut bilen och åkte och tankade den, var uppe på kyrkogården och en vända in på Stenstugu innan jag for hem igen.

I eftermiddag har jag inte gjort ett skapandes grand nytta utan suttit och läst ut Mina fotsteg i ditt hjärta. Jag har inte ens fått något eftermiddagskaffe! Jag kunde inte slita mig från boken. Jag måste ju få reda på hur det skulle gå för Sebastian och Lena, så nu är jag både törstig och hungrig.

Ha en skön fredagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Böcker. Bokmärk permalänken.

16 svar på Så konstigt det blev….

 1. Det är inte utan att jag är lite avundsjuk – jag som alltid läst så enormt mycket, har nämligen börjat lägga av mig. När jag väl kommer i säng så orkar jag inte koncentrera mig. Och tavlan att läsa när jag inte kan det, det gör jag inte! 🙄 Istället har jag börjat med att lösa korsord för då blir man skönt trött – om man har tur!! 😉

 2. Laila Östergren skriver:

  Härligt när man blir så uppslukad av en bok att man inte kan lägga den ifrån sig och att man dessutom kan sitta i lugn och ro och läsa den.
  Idag har två grejer blivit av som jag tänkt göra. Familjen var på Hamnfiket och åt en god lunch, Kycklinggryta m ris. Riktigt gott var det. Så blev jag ju inspirerad av dig så jag var i klädbutiken på Klinte och köpte en skön, blå vinterjacka med huv.
  Ha en skön fredagkväll.

  • Ingrid skriver:

   Så synd att jag inte åkte ut till Hamnfiket idag då. Jag var på Preem och tankade och när jag åkte hem var jag i valet och kvalet vid stoppskylten om jag skulle svänga höger och ut på hamnen eller köra hem.
   Jag är ju galen i kyckling och ris. 😉
   Få se om vi behöver ha vinterjackor eller regnjackor i morgon?

 3. Kraka skriver:

  Visst är det fantastiskt med böcker man inte kan slita sig från!

  Ha en trevlig helg!

  Kram

 4. Znogge skriver:

  Visst är det härligt att bli så uppslukad av en bok! Det slår det mesta 😀

  Kram och trevlig kväll!

 5. Det låter lovande! Jag har inte börjat på boken än eftersom jag har ett par andra som jag tänkt läsa ut först. Men nu kanske jag inte kan hålla mig, måste kanske börja på den ändå!

 6. Gunnel skriver:

  Visst är boken bra! Det är härligt när man hittar en bok som man absolut inte kan släppa från sig.Ha en skön helg i höstvädret.

 7. kajsastina skriver:

  Att läsa är en lyx som jag unnar mig. Jag skyndar att göra allt som jag måste; läser ca tre timmar om dagen. Härligt att du tyckte om boken. Här behöver jag ingen vinterjacka än. Både igår och idag är det soligt, men i och för sig kallt, bara 7+.
  Trevlig helg
  kram 😆

 8. Beppan skriver:

  Inspirerad av dig har jag nu beställt Bosse Lidéns bok.
  Ser fram emot några härliga timmar….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *