Så konstigt!

I morse var det alldeles kav lugnt! När jag kom upp stod jag en lång stund och bara tittade ut på björkarna där inte ett löv rörde sig. Det kändes nästan konstigt och så fridfullt det såg ut!

Efter några vändor med vattenkannan tog jag en sväng upp till Stenstugu för att hälsa på Smulan lite och hon verkade riktigt glad över att se mig.

Fjärilarna uppskattar verkligen fackelblomstren i rabatten på Stenstugu

Det seglar några moln fram på himlen då och då, som skymmer solen, men annars är det väldigt varmt och skönt idag och nu blåser det bara en liten aning. Jag har suttit ute och läst de sista sidorna i Liv till varje pris. Det är den tredje boken i en trilogi, men nog skulle jag vilja se en fjärde bok och fortsättning om historien om Maj i Örnsköldsvik. Det finns många frågor som inte fick något svar när boken var slut. Har Thomas lungcancer, kommer Anita att klara sig efter den svåra förlossningen och kommer det för tidigt födda barnet att överleva? Hur kommer det att gå för Lasse och Jane och deras lilla dotter och Maj, som ska fylla 50 år, hur ska hon klara det?

Nu ska jag gå ut och röra på mig ett tag medan det ännu är vackert väder. Eller ska jag lägga mig i solstolen? I och för sig hinner jag bådadera innan det är kväll. 🙄

Trevlig fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Böcker, Stenstugu. Bokmärk permalänken.

4 svar på Så konstigt!

 1. Lambergsfrua skriver:

  Visst är det roligt, när man hittat en bok som fångar ens intresse så. Det låter som att det finns möjlighet till en fortsättning.
  Här har vi ännu en varm och solig dag – skönt med bordsfläkt 😉
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 2. Anna/notonmusic skriver:

  Och jag som bara hunnit börja på tredje boken, det kom jobbstart och andra uppdrag i vägen. Men jag är så glad att du skrev om den här trilogin eftersom jag hade läst ”ettan”. Nu blev tvåan och trean beställda och tvåan är utläst och trean på gång – det enda jag lyckats läsa i sommar!!! Tack för den omedvetna sparken i ändan 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *