Så mycket bättre

Vilken härlig blandning av gamla kändisar, unga kändisar och okändisar som underhöll i kväll. Programmet är faktiskt så mycket bättre än många andra underhållningsprogram och det tycker jag inte bara för att det är inspelat på Gotland, för miljön i årets program är ju exakt likadan som i föregående års. De kändisar som var okända för mig var Maj Ivarsson och Olle Ljungström. Det ska bli spännande att lära känna dem lite närmare.

Pugh Rogefeldt var kvällens värd och jag tycker att Linda ”Miss Li” Carlsson och Darin var absolut de bästa i kväll och deras versioner av Pugh Rogefeldt´s ”Här kommer natten” och ”Stockholm” lär vi nog få höra många gånger.

Jag har krångel med min digitalbox just nu, så jag kan bara se en del kanaler, men som tur är fungerar TV4 i alla fall. Förfrågan är mailad till Telia, men hör de inte av sig får jag väl ringa dem på måndag.

I eftermiddag har jag varit på skördeauktion i Klinte Församlingshem tillsammans med en massa köpsugna SPF-are och det fanns mycket att ropa in. Vi inledde med att äta en härlig köttsoppa och sedan satte auktionen igång.

Det här är bara ungefär hälften av allt som skulle auktioneras ut. Jag köpte en av de där fina gotlandslimporna, det där blåa trekantiga paketet, som innehöll Toblerone precis som jag trodde och förpackningen med kex och ost som ligger intill det och dessutom ett fat med nötkakor.

När alla bakverk, syltburkar, kaffepaket, blommor, äppel- och päronpåsar och annat hade fått nya ägare fick vi kaffe med äppelpaj och vaniljsås.

Visserligen får man sova en timme extra i morgon, men nu tror jag ändå att det är dags att gå till sängs. Godnatt, godnatt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Musik, SPF, TV och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

16 svar på Så mycket bättre

 1. Gunnar skriver:

  Jag gillade miss Li och Darin bäst. Pugh Rogefeldt är en fantastisk artist och låtskrivare. Hans texter stannar kvar länge i minnet

 2. Hejsan Ingrid !

  Tur att det finns fler program att välja mellan. Jag slog över till ettan och lyssnade medan jag satt här vid datorn.Hade ju inte ägnat den så mycket tid.Då jag umgicks med Prinsen och fixade håret och gick och handlade.Och lagade mat.Var sak tar sin lilla tid.

  Det blir en solig kall Söndag.Lite längre fram på dagen kanske det går att gå ut.Önskar Dig en fin sådan.

  Kram Majsan

 3. ☆ Fru Eriksson skriver:

  Så mycket bättre är ett fantastiskt program 😀
  Ha en fin Söndag önskar jag!

 4. Susan skriver:

  Tycker också att Så mycket bättre är helt fantastiskt bra. Det jag gillar mest är att dottern 9 år, Sonen med vänner runt 25 år, Min mamma 77 år och jag själv och sambon….Alla tycker om samma program….Det är väl ganska fantastiskt?:)

 5. Laila Östergren skriver:

  Jag håller med om att Så mycket bättre är jättebra och att Miss Li och Darin var bäst.
  Ha en skön söndag. Själv väntar jag ett gäng kaffegäster om en stund. Det ska bli trevligt och lite fart blir det. Det ingår tre små damer 2-4 år som kommer att hålla oss igång.

 6. Kajsastina skriver:

  Jag kikade på samma program, Så mycket bättre, samtidigt som jag stickade på sjalen. Började med att sätta på Ettan, de hade ju gjort reklam för den, men jag tyckte det var ett spektakulärt elände. Allt buller och musik av alla de slag utan känsla, så snabbt kopplade jag över.
  Tog ett glas rödvin och grönmögelost på kex och njöt.
  Ha det gott!
  kram

 7. Raija skriver:

  Jag har sett alla programmen av ”Så mycket bättre” och tycker om det. Det är verkligen roligt med blandningen av musik och få lära känna artisterna bättre. Tyckte Darin var bäst i lördags.

 8. Suss skriver:

  Åh, jag var lika nöjd som du över programmet. Dessutom gillar jag Pugh väldigt mycket. Sylvia var lite tillgjord tycker jag, men det släpper nog bara hon kan slappna av lite. Jag kommer att följa dem och Gotlandsmiljön är så härlig. KRAM!

Kommentarer inaktiverade.