Så ska en slipsten dras

Kerstin o Hassine var här och åt lunch innan de åkte iväg till Visby för vidare befordran med båten till Nynäshamn och när de åkt var det dags för mig att lägga mig i solstolen och lyssna på dagens sommarvärd, som var Sven Hagströmer. Det har ju inte blivit så mycket radiolyssnande nu på ett tag, men jag lyssnade på Emil Jensen i tisdags och Markus Krunegård i lördags och de var trevliga båda två, även om jag inte uppskattade deras musikval, annars har det bara blivit någon stund hit och dit. Jag får se om jag kanske lyssnar i efterhand på några av de jag missat?

Dagens värd, Sven Hagströmer, startade med en spännande berättelse om ett flygplanshaveri, berättade om sin uppväxt och familj, sin karriär och sina hjärtebarn: Berättarministeriet och Allbright, som jobbar för jämställda styrelser. När han talade om alla sina ekonomiska framgångar tappade jag visserligen koncentrationen ett tag, men han är ursäktad för det, genom det utmärkta, väl genomtänkta och njutbara musikvalet. Så ska en slipsten dras, berättelserna och musiken ska gå hand i hand, då är Sommar i P1 som bäst, i alla fall enligt mitt förmenande. Han får snudd på toppbetyg, 9/10.

Trevlig fortsättning på tisdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Radioprogram och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Så ska en slipsten dras

 1. Znogge skriver:

  Det var minst sagt ett gott omdöme! Men alla kan man inte uppskatta lika mycket tyvärr…

  Kram

 2. Det var inget dåligt omdöme! Jag glömmer ofta bort ”Sommarpratarna” tyvärr, för det är rätt så mysigt, och ibland gripande, att lyssna till, lätt gungande i hammocken!
  Ha det så skönt, kram från mig!
  Monica

 3. Geddfish skriver:

  Oj, jag glömmer bort de där sommarpratarna. Lyssnar mest på P4 och sen har jag haft så mycket för mig och massa tankar. Sommarpratarna är ju intressanta! De flesta.
  Nattakram, Gerd

 4. Lambergsfrua skriver:

  Så har då syster Kerstin och systerman Hassine försvunnit tillbaks till fastlandet och jag kan tänka mig att det känns lite tomt nu. Min bästa vän sedan barnsben befinner sig just nu på Gotland för tredje året i rad tillsammans med en väninna. De blir kvar en vecka och bor hos en äldre man inne i Visby och är så nöjda med det. Vädret ser ut att vara strålande, vilket naturligtvis gläder alla turister. Kanske lite jobbigare för er öbor, vars trädgårdar torkar bort.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *