Så som i himmelen

För första gången har jag sett filmen ”Så som i himmelen” från början. Jag har hamnat mitt i den eller mot slutet hur många gånger som helst, men ikväll avstod den snälle maken från fotbollen så jag fick se filmen från start och det var roligt att få veta varför den store dirigenten hamnade i den lilla Norrlandsbyn.

Just nu har kören gett sig iväg till Wien för körtävlingen och Daniel – Mikael Nyqvist stapplar in på toaletten.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Fredagen har varit riktigt härlig, med strålande solsken och med hög och klar luft. Efter diverse sysslor på förmiddagen la jag mig i solstolen och lyssnade på Sommar i P1 med Rolf Ekéus och hade en trevlig stund i hans sällskap. Han var trevlig att höra på och hans spelade musik i min smak. Jag vill inte säga bra eller dålig om musiken sommarvärdarna väljer, för musiksmaken är ju så olika. Och sen blev det ju gräsklippning precis som jag befarade, men jag ska inte beklaga mig för Åke tog det mesta med åkgräsklipparen. Jag hade bara lite fixning längs kanter och buskar kvar när han var färdig.

Sen blev det ju gräsklippning, precis som jag befarade, men jag ska inte beklaga mig, för Åke tog det mesta med åkgräsklipparen. Jag hade bara lite fixning längs kanter och buskar kvar när han var färdig och efter en vända med vattenslangen i jordgubbsodlingen, rabatter och krukor kände jag mig ganska nöjd med min eftermiddag.

I morgon lär det ska bli 30° så då får man väl sitta under ett äppelträd och kippa efter andan, alternativt åka till någon strand. Jag är något av en badkruka, men är det tillräckligt varmt i luften kan det kännas riktigt härligt med ett svalkande bad.

Ha en riktigt härlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.