Sammanfattning av helgen

Tisdagen den 22 augusti 2006

Temperatur: 20 grader.

Nu är det tisdag förmiddag och i tvättmaskinen snurrar några lakan, i diskmaskinen jobbas det för att gårdagens kladdiga tallrikar ska bli rena och jag sitter här vid datorn! Visst har man det bra!

Jag gör dock lite annat också. Jag har varit ute och räfsat upp nedfallna äpplen. Det är massor av äpplen på träden, men mycket är ruttet och dåligt och ramlar av. Man måste ju få bort det efterhand, för annars ser det för tråkigt ut. Och gräsmattorna, som jag klippte i torsdags, börjar redan se ut som om jag skulle behöva ta en vända med gräsklipparen igen. Det måste vara mycket outnyttjad energi som frisläppts nu när det blev regn.

I eftermiddag ska jag åka till Visby för ett besök hos polisen. Jag måste få ett nytt pass. Mitt går ut i början av september och ett pass måste man ju ha, ifall det skulle bli någon lockande resa. 595:- till Sicilien förra veckan! Det var lockande, men de har så hemskt varmt just nu.

Vad är det annars som har hänt sedan i lördags?

I söndags gjorde vi inte så många knop. Jag tog en promenad på förmiddagen. Jag gick från Klinte och längs stranden och sedan via Härjes hage hem. Det var varmt och skönt väder och sedan satt vi ute i solskenet, vilade, läste och tog det lugnt och på kvällen var Carina och Bosse här och åt duvgryta.

Igår var jag på Kupan i Hemse och jobbade. Visserligen var det bara mellan 10-15, men med restid blir det nästan heldag ändå. Åke lyckades få tag i flundror på morgonen, så dem rensade vi innan jag åkte och sedan var Krister och Thomas här på kvällen och åt. De hade inte ätit flundror på hela sommaren, så det tyckte de om.

Nu ska jag gå och fixa lunch och sedan ska vi iväg till den stora staden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *