Schlagerfestival

söndag, maj 22, 2005

Igår lördag var det ett härligt väder, soligt och varmt. Jag var ute i stort sett hela dagen och jobbade i trädgården. Förmiddagen gick åt till gräsklippning och sedan rustade jag med litet plantor i växthuset. De börjar få det trångt ,så jag har  planterat ut litet i lådor och krukor, men de får ännu stå inne i växthuset. 

Litet senare på eftermiddagen åkte vi Klinte och handlade och var införbi Bosse o Carina. Bosse håller på att bygga en uteplats. Det såg jättebra ut och blir säkert bra också. 

På kvällen såg jag på schlagerfestivalen. Tålamodet tröt dock från och till, så det blev litet "daterande" och korsordslösning mellan låtarna. Röstningen blev dock en besvikelse även om jag tycker att "rätt låt vann".Jag har aldrig tyckt så där hemskt mycket om Sveriges bidrag, men att den skulle placera sig så dåligt?! Det hade jag inte trott. Martin Stenmark var bra tycker jag och gjorde det han skulle. 

Sen tycker jag att tidningarna är väldigt onyanserade i sin rubriksättning. Före lördagen var Stenmark och låten segertippad, scenen var hans, det var synd om den som skulle uppträda efter honom, mm, mm, mm, bara superlativer. Idag låter det inte riktigt likadant.  Enligt Anders Nunstedt, Expressen,  blev  vi förnedrade, pulvriserade, hånade och extremt nedflyttade. Helt klart är Anders besviken, men vadå! Det gäller ju bara schlagerfestivalen!!!

Idag har vi litet grått och regnigt väder. Jag var ute i morse och satte på vattenspridaren i trädgårdslandet i förhoppning om att vår herre skulle släppa ner litet nederbörd senare idag. Och det visade sig att det var ett klokt beslut (det var maken som uppmanade till det). Nu regnar det på ganska duktigt. Så det finns kanske hopp för midsommarpotatisen!! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nyhetskommentarer, TV o Video o Kultur. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *