Solen tittar faktiskt fram lite här idag, efter en söndag då det absolut inte var lockande att gå ut. Jag låg i soffan framför tv:n nästan hela dagen och nu är jag skapligt ikapp i serievärlden. Jag har bara Downton Abbey kvar, men det fanns inte i Telias programbibliotek, så det får jag väl leta fram på något annat sätt.

Jag skrev igår att fotona från Mallorca var slut, men här kommer ännu ett. Det tog jag på fredagskvällen när vi just anlänt till hotellet och jeansen och den långärmade skjortan är ännu på.

Det är ju populärt med selfies och den här bilden kan man väl kalla det. Samtidigt vill jag visa det röda vackra handfatet i badrummet på Rosa del mar. Det måste vara rena mardrömmen för städerskorna, för det räckte med att man tvättat händerna så var det inte så tjusigt längre, för att inte tala om när man borstat tänderna. :wink:

Nu ska jag passa på att ge mig iväg ut medan det är uppehållsväder. Några protokoll från ett styrelsemöte med Röda Korset ska levereras till de medlemmar som inte har dator.

Ha en skön måndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...