Selfie

Solen tittar faktiskt fram lite här idag, efter en söndag då det absolut inte var lockande att gå ut. Jag låg i soffan framför tv:n nästan hela dagen och nu är jag skapligt ikapp i serievärlden. Jag har bara Downton Abbey kvar, men det fanns inte i Telias programbibliotek, så det får jag väl leta fram på något annat sätt.

Jag skrev igår att fotona från Mallorca var slut, men här kommer ännu ett. Det tog jag på fredagskvällen när vi just anlänt till hotellet och jeansen och den långärmade skjortan är ännu på.

Det är ju populärt med selfies och den här bilden kan man väl kalla det. Samtidigt vill jag visa det röda vackra handfatet i badrummet på Rosa del mar. Det måste vara rena mardrömmen för städerskorna, för det räckte med att man tvättat händerna så var det inte så tjusigt längre, för att inte tala om när man borstat tänderna. 😉

Nu ska jag passa på att ge mig iväg ut medan det är uppehållsväder. Några protokoll från ett styrelsemöte med Röda Korset ska levereras till de medlemmar som inte har dator.

Ha en skön måndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i 2014, Mallorca, Odvalds. Bokmärk permalänken.

21 svar på Selfie

 1. Geddfish skriver:

  Det var ovanligt med ett rött handfat! En gång i tiden hade vi rosa porslin i badrummet med rosa och bruna färger till på kakel och golv. Ett litet barnhandfat hade vi också, gulligt.

  Ja, har man ingen fotograf med sig, så får det bli selfies, det går bra det med.
  Kram, Gerd

 2. Bosse Lidén skriver:

  Jag förstår vad du menar. Vi hade blått på ett ställe där vi bodde.
  Välkommen hem igen. Jag är solo idag så jag kanske ska ta en selfie.
  Kram Bosse

 3. Margaretha skriver:

  Det där med selfies är ingenting som jag hittills har lockats till, trots tjat från mina barnbarn.
  Men du kom rätt nära … 😀
  Här är det grått idag också, plats för inomhusarbete. Bl a jobba lite med bostadsrättsföreningens papper (är sekreterare där). Ha en bra dag.
  Kram

 4. Skogsnuvan skriver:

  Jag har nog aldrig sett ett rött handfat förut. Här är det regnigt idag men på vissa ställen runt omkring har det varit snö för det är 0-gradigt. Ska väl åka och hälsa på fd grannen på äldreboendet och betala hans räkningar. Min son röjer med röjsågen lite runt omkring där det växer för mycket sly.

 5. Musikanta skriver:

  Jag har heller aldrig sett ett rött handfat och är tacksam över att jag inte har något sådant. Det blev ju en riktigt bra bild i alla fall.
  Downton Abbey är den enda serien jag ser på TV, men den räcker långt. Konstigt att man kan bli så fångad av en påhittad historia. Men skådespelarna är ju väldigt skickliga och jag älskar också engelska språket i alla dess former. Sådan British English som talas i serien hör man nästan aldrig nu för tiden.
  Kram från Ingrid

 6. Anki skriver:

  Häftigt med rött handfat… det har jag nog aldrig sett tidigare 🙂
  Ha en fin dag!
  Kram

 7. Znogge skriver:

  Det var verkligen rött men hur praktisk färgen är undrar jag också…

  Hoppas du får en bra måndag!
  Kram

 8. Laila Östergren skriver:

  Välkommen hem. Det var häftigt med ett rött handfat, tror dock inte att jag skulle vilja ha det. Idag har det blivit promenad på förmiddagen och när solen sken var jag ute i mitt blomland och rensade lite.
  Ha en skön kväll!

 9. Malin skriver:

  Jobbigt men snyggt handfat.

 10. Lambergsfrua skriver:

  Riktigt läckert med det röda handfatet – men rött är svårt att hålla snyggt. Vi hade en röd hallmatta en gång och minsta lilla skräp syntes på den.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 11. Inger Maryissa skriver:

  Fint foto / selfie du tagit på dig.
  jag brukar också ta foton på mig själv i spegeln.
  kram

Kommentarer inaktiverade.