Semesterdagbok v28

16 19°, en ganska behaglig söndagsmorgon. Började med att förbereda en paj till kvällen. Lyssnade på Arborelius (VG). Åkte till Bottarveteatern tillsammans med Eva, Kerstin o Hassine och det blev en trevlig eftermiddag. Vädret däremot lämnade en hel del i övrigt att önska och på kvällen fick vi 3 mm regn. Kerstin o Hassine var här och hade tänkt promenera hem, men jag skjutsade dem, för just då blåste det hemskt och regnet vräkte ner.

15 17° och nästan vindstilla, en härlig morgon! På förmiddagen gick jag, Kerstin o Hassine på Dagen för Världens barn, sen bjöd Kerstin på lunch. Sommarfest på Odvalds på kvällen med god mat, sång och musik.

14 16-17 gr och inte så blåsigt; det är en riktigt skön fredag. Jag har röjt bort vallmon och snyggat till i rabatten på förmiddagen och så har jag varit ute på en Klinterunda till fots. Låg i solstolen och lyssnade på Johannes Anyuru (IG). I kväll kommer Eva o Claudio och Kerstin o Hassine hit på middag.

13 En blåsig och sval morgon. Regnet igår kväll gav inte så mycket – 2 mm hade jag i mätaren i dag. Vid ett-tiden kom Kerstin o Hassine hit med lunch från Kustgrillen. När de åkt hem la jag mig i solstolen en stund, för nu var det soligt och skönt. Sen gick jag och handlade till kvällens grillfest med SPF. Vid Valbyte samlades sedan ett 30-tal medlemmar till en riktigt fin kväll. Mycket trevligt! Bilder från kvällen.

12 En solig och fin dag, men ganska blåsig. Jag hade bjudit Krister och Kerstin o Hassine på lunch, så jag åkte och handlade när jag morgonpysslat färdigt och förutom till Konsum så körde jag till Stenhuse och köpte jordgubbar och hallon till efterrätten. Till varmrätt blev det risgratäng och sallad. Det mulnade till på kvällen och blev kallt. På med jeansen igen! 👿 När jag gick och la mig vid elvatiden regnade det.

11 En mulen morgon med duggregn och 5 mm i natt. Jobbade på Kupan på em och Kerstin o Hassine, som kom till Gotland i natt, var inne och hälsade på. Mot kvällen skingrades molnen och det blev en solig och fin avslutning på dagen. Efter jobbet åkte jag till Sicklings och blev bjuden på härliga lammkotletter.

10 En varm och skön dag, med lite moln på eftermiddagen. Städade på förmiddagen, låg i solstolen och lyssnade på Dagny Carlssons sommarprat. Kände igen det mest sedan tidigare, men hon spelade bra musik (VG). Sen till Ida för ansning av luggen och på Konsum och handlade. Det mulnade till mer och mer under kvällen och när jag gick till sängs regnade det.

9 Diverse pyssel på förmiddagen. Efter lunchen låg jag i solstolen och lyssnade på Janne Josefssons sommarprogram (VG) och sedan gick jag ut på en promenad runt Warfsholmen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Hänt. Bokmärk permalänken.

14 svar på Semesterdagbok v28

 1. Kicki skriver:

  År det slut på semestern nu?
  Dagarna är väl sig ganska lika för oss ”friherinnor”, vare sig det är semester eller inte.
  Skönt att ni fått lite regn.
  Här tycker jag att det kommer nån skur mest varje dag, men det ger ju inga mängder på marken, som fortfarande är väldigt torr.
  Kram/Kicki

 2. Helena Sandegren skriver:

  Ântligen är du tillbaka.
  Ja här regnar också lite varje dag. Men det är bara skönt tycker jag.
  Köpte hallon idag, dom kostade 50 kr dt måste vara nordiskt rekordpris.
  Så härligt att du bjöd på lunch.

 3. Roligt att höra från dig och läsa om dina dagar! Ja, det blir mycket umgänge med släkt och vänner vid den här årstiden! Och du är lika spänstig som vanligt, märker jag!
  Kram, Monica

 4. Gunnar skriver:

  Trevligt med din dagbok. Du är inte nån som sitter still utan hittar på saker varje dag. Önskar att jag också blir så aktiv i mitt ”liv efter 70”

 5. leila skriver:

  Hej. Vad kul att läsa din semester dagbok 🙂 och som hon ovan skriver så hoppas jag med att jag är lika aktiv som du om 20 år 🙂

 6. Lambergsfrua skriver:

  Du har haft en mycket innehållsrik vecka och stort grattis till dig som orkar hålla igång så som du gör. Vad trevligt att få umgås med din syster och svåger i flera dagar och göra trevliga saker tillsammans.
  Önskar dig en fortsatt fin semester.
  Kram Gigi ????

 7. Kraft´n skriver:

  Du verkar ha haft en fin semester, trevligt sällskap, god mat och bara, nästan, lata dig.
  Välkommen tillbaka. Kram Anders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *