Senafte

tisdag, augusti 2, 2005

Åh, nu börjar det bli "senafte" och jag har litet dåligt samvete för att jag inte ligger i min säng och sover i stället för att sitta här. Men några rader i dagboken får det bli innan dagen är slut. Ikväll har det varit Morden i Midsommer på TV och det ser jag alltid. Ibland är det litet konstigt,  men ikväll var det ganska bra. Man kan undra över hur det kan finnas folk kvar i Midsommer, när det mördas 3-4 st i veckan, 6-8 veckor per år!  Det tål att fundera på!

Idag tar jag till stora solen. Det blev en härlig dag sedan morgonmolnen lättat. Jag har tvättat några maskiner och fått allt torrt och sedan har det varit litet gräsklippning och annat trädgårdspyssel.

Visst ja, jag har inte skrivit sedan i lördags! I söndags var vi i Visby, Åke och jag och shoppade litet, åt lunch och såg på "turistar".
 Igår  Var det mulet och då passade jag på  och  bakade jag saffransbullar, som Röda Korset ska sälja nästa söndag på Strandgatan i Visby, då det är medeltidsmarknad där. När jag var färdig med bullbaket hade solen börjat skina igen, så då satt jag ute i trädgården och njöt en stund.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Utflykter. Bokmärk permalänken.