Sicilienreklam

Söndag 2 mars 2008 | 14:10 | 2&#176 varmt, risk för paraplybehov.

Jag fick se att det är så skönt väder på Sicilien just nu. Vid lunchtid idag hade Catania 22 gr och solsken. Därför tänkte jag tipsa de som tänker sig söderut till påsken eller senare i vår, om att Sicilien är ett riktigt bra alternativ. Charterresorna till påsken är slutsålda nu, men man kan ju åka på andra sätt. Alitalia flyger på Catania varje dag och där brukar man kunna hitta biljetter till hyfsade priser.

Vår dotter och hennes man driver ett litet mysigt lägenhetshotell, Villa Citrus, som ligger ca 5 mil från flygplatsen och där man kan bo till en rimlig kostnad. Är du intresserad så gå in och kolla på deras hemsida.

Betydligt tråkigare väder är det här, men just nu (13:45) bryter solen genom molnen, så det kanske kan gå att ta sig en promenad lite senare. Vi har suttit och sett Vasaloppet på förmiddagen. Det var verkligen roligt att se det, trots att segern inte gick till Sverige. Segrade gjorde Jörgen Aukland och hans bror Anders gick in på 2:dra plats. Ett stort grattis till dem och till Norge! Jerry Ahrlin gjorde verkligen en kämpainsats och gick i mål som 3:a med blödande händer efter att ha stakat sig fram i 9 mil.

Vi hade en trevlig kväll igår och saknade inte alls melodifestivalen. Jag såg idag att Calaisa inte gick vidare och det var ju lite synd för gotlänningen Jörgen Ringqvist. Trots att vi hade gäster så såg vi faktiskt på TV några minuter. Vi måste ju se hur det gick för Torgny i Postkodmiljonären. Han hade bara sista frågan kvar, klarade den och vann därmed 1 miljon. Den förste sedan 2006, som klarat alla 15 frågorna. Jag sträckte på mig lite extra för jag kunde faktiskt också svaret på miljonfrågan, vilken handlade om hur Senegals flagga ser ut. “Finns det en måne, ett kors, en fågel eller en stjärna på Senegals flagga?” Svaret är att det är en stjärna på flaggan och det var jag bombsäker på och Torgny resonerade sig fram till samma sak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *