Sista fina vinterdagen?

Molnen börjar segla upp efter en kall och solig morgon. Kallt är det ännu, men bara -3°. Det här är nog den sista fina vinterdagen för den här gången. Jag ska till Kupan och jobba i eftermiddag och tar nog en promenad dit. Min arbetskamrat kör förbi Odvalds när hon ska hem, så skulle det bli otrevligt fram mot kvällen kan jag alltid få åka med henne.

Bloggen är seg och eländig i dag och det tar väldigt lång tid för varje kommando. Jag har varit och kollat driftsinformationen hos one.com, men där fanns inget meddelande om att felet kunde ligga hos dem. Det är väl kanske hos mig helt enkelt.

Oj så de växer!

Trevlig måndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, Röda Korset, Väder. Bokmärk permalänken.

12 svar på Sista fina vinterdagen?

 1. znogge skriver:

  Här är det fortfarande gråväder och plusgrader så någon vinter att tala om har vi inte. Tulpaner har ibland en förmåga att växa till sig rejält. Men bättre det än att de inte slår ut.

  Kram och ha en bra start på veckan!

 2. Anne-Lie skriver:

  Underbart med en bukett tulpaner. Jag fick en av min dotter i helgen som pryder köksbordet.
  Jag har svårt att få iväg mina kommentarer, när jag klickar på skicka får jag klicka 4-5 ggr innan det går iväg. Vet inte vad det beror på.
  Ha en riktigt bra dag.
  Kram!

 3. leila skriver:

  Hej. I morse då jag cykla hem från jobbet bet det bra i kinderna. Men jag har hellre lite kallt än när det ligger runt nollan för då tycker jag att det blir så råkallt och då fryser jag mer. Tänk vad det är fint med tulpaner, det är vår för mig trots att vi bara är i januari, men vi närmar oss 🙂 Ha det gott och tack för att du kikar in hos mig ibland, blir så glad. Själv är jag lite dålig på att besöka blogg vänner, tänker på det och vill men vill så mycket så det blir lite mycket ibland 🙂

 4. En grådag här idag efter ”vårdagen” igår. Men nu ska det visst bli varmare väder.
  Mina tulpaner klippte jag av lite idag, dom växer verkligen!
  Hoppas att du tog dig hem utan missöden!
  Kram, Monica

 5. Gunnel skriver:

  Bloggen strular här med. Då kan det knappast vara oss det är fel på. Vi ska få några milda dagar här nu….en förkänning av våren, kanske? Kram

 6. Elisabeth skriver:

  Tulpaner är ljuvliga. De blommorna saknar jag här!

Kommentarer inaktiverade.