Sista inlägget i mars

Tisdagen den 31 mars 2009 | 15:05 |

Mulet, blåsigt och ett och annat regnstänk, det är vad den här sista dagen i mars bjuder på. I allnakku kan man läsa att det är Storspoens dag och här ser du en bild på den. Det är alltså storspoven det rör sig om.

På förmiddagen idag satt jag och ändrade här i bloggen. Jag har lagt över listan med bloggvänner i ett eget dokument. Länk dit finns under BLOGGLISTA i headern. Jag saknade mina snapshots så mycket och dem går det inte att få in i bloggen. Har du synpunkter på förändringen? Hör gärna av dig i så fall och likadant om du vill vara med på listan!

Jag har inte suttit vid datorn hela förmiddagen, utan gjort lite nytta också. Bland annat så har jag planterat de första penséerna, visserligen inte i rabatten, men i amplar vid köksdörrarna. Jag envisas med att påstå att det är vår!

I eftermiddag har jag varit vid frissan och fått några mörkare slingor i håret så att jag inte ser så väldigt blek och färglös ut. Jag blev mycket nöjd med resultatet och maken säger att det är snyggt. Nu är det dags för en kopp eftermiddagskaffe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *