Sista juni

Fredag och sista dagen i juni månad. Vart tar tiden vägen? Jag tycker att det bara är någon vecka sedan det var 1 juni. Visst har det varit några soliga och fina dagar den här månaden och när man är ”dagledig” kan man ju ta vara på de sköna stunderna, men i stort sett har det nog varit en ganska sval och blåsig månad, med en riktigt ruskig avslutning.

Av allt regn som SMHI lovat de här senaste dagarna blev det dock inte speciellt mycket. Jag hade bara 4 mm i min mätare i morse, men det kan nog ha kommit mera, för det har ju blåst så hemskt och mätaren står i lä av huset.

Jag bor på bottenvåningen och man varnade i ett senare meddelande för översvämningar, så jag var vaken ett par gånger i natt och var uppe och kollade väderläget i fall jag skulle behöva evakuera, men det var lugnt. 😉

Drip, drip, drop

Ännu är det dock mulet och det kommer en droppe då och då från stuprännan, så vem vet? Regnet kanske kommer i dag.

Trevlig fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, Väder. Bokmärk permalänken.

14 svar på Sista juni

 1. Znogge skriver:

  Här har juni månad varit ganska så dålig och inte mycket att skryta med. I dag har det regnat hela dagen och just nu vräker det ner. Känns ganska så tråkigt…

  Kram och fortsatt bra fredag!

 2. Här har det kommit 27 mm regn sedan midnatt och regnar fortfarande, men inget skyfall, utan ganska lugnt. Och blåsten, som vi hade onsdags och igår , har nästan upphört.
  Lita sommarväder nu vore inte så dumt…
  Ha en fin helg!
  Kram, Monica

 3. Anne-Lie skriver:

  Håller med dig, tiden går alldeles för snabbt. 1 vecka till sedan får min man semester, men ska det vara sånt här väder kan man lika gärna stanna hemma hela semestern. Inget roligt att göra utflykter i regn, blåst och kyla.
  Trevlig Helg.

 4. Karin skriver:

  Här regnar det fortfarande, inget skyfall, utan ett strilande sommarregn. Det gör nytta i luften, tvättar bort all pollen. Nytta för växtligheten. Nytta för oss människor som får innesysslor gjorda.
  Ha en fin helg!
  Kram Karin

 5. Laila skriver:

  Jag har inte kollat hur mycket som kommit nu. Vi var på Romateatern och det duggregnade hela tiden så när vi druckit vårt kaffe i pausen så meddelade de att det inte gick att fortsätta för det var halt på scenen att det var risk att skådespelarna skulle halka. Nu gäller det att boka om för en annan kväll.
  Vi får väl vara glada för regnet som kommit i alla fall.
  Kram

  • Ingrid skriver:

   Krister o Thomas var där på generalrepetionen och då blev det helt inställt. Visst är det bra att det kommit lite regn, men det kunde ju varit mera när det ändå höll på.
   Kram

 6. Kicki skriver:

  Halva året har gått. Som vanligt alldeles för fort och var håller sommaren hus?
  Igår stormade det hos oss också nåt alldeles hemskt, men det var varma vindar, för vi hade 23 grader.
  Idag har det lugnat ner sig, solen skiner så det kan nog bli en fin sommardag.
  Kram

 7. Elisabeth skriver:

  Nog går dagarna fort alltid. Tycker inte jag hinner med vad jag tänkt mig! Vi får hoppas på regn om nätterna och soliga dagar under juli, så naturen och vi får det vi vill ha! Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *