Ska jag bli ambassadör?

Måndagen den 13 november 2006

Idag har det varit mulet mest hela dagen och likadant var det igår, temperatur runt 2-4 gr och nästan stilla.

Vi hade en trevlig farsdag igår tycker i alla fall far och jag. Sönerna med sambos var här och gratulerade sin far och Eva ringde från Sicilien. Hur dagen förlöpte kan du för övrigt se i gårdagens Efit.

Idag blev jag uppringd av en journalist som hittat min hemsida och som jobbar med ett nytt koncept på internet för 50+-are. Hon undrade om jag vill bli ambassadör för den nya sidan och hjälpa till med att marknadsföra den och skaffa medlemmar. Jag fick ett exempel av hur sidan ska utformas och den ser mycket trevlig ut, men jag måste säga att jag är ytterst tveksam. Jag har så många vänner via internet som jag håller kontakt med, så jag känner att jag nästan inte kan sätta av ännu mera tid vid datorn. Men lite lockande är det allt, det tål att tänka på.

För övrigt har jag varit ute i trädgården och räfsat ihop lite löv, som jag lagt över vinrankan i växthuset och krukorna som står där. Jag tog en vända med åkgräsklipparen också, men det var för surt, den orkade inte blåsa upp löven i behållaren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Helger, Trevliga händelser och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.