Ska man våga vänta längre?

Fredagen den 14 september 2007
Efter en riktigt mulen morgon, tittar solen fram igen, termometern visar på 10 grader.

Jag har suttit här vid datorn nu på morgonen och kollat på resor till Sicilien. Nu finns det sista minutenresor och enbart flyg, men frågan är om man ska boka nu eller chansa på att det blir ännu billigare? Det kan ju vara så olyckligt att det blir fullbokat just den dagen vi vill åka. Igår var jag helt inställd på att boka, men fick inte av maken. Det var ju den 13:de och då får man inte göra sådant. Han har 13-fobi! Men nu är den farliga dagen passerad och då skulle man ju kunna slå till…..Njaa, det får nog vara någon dag till.

Angående IP-telefonin så fick jag besked från Ephone att vi visst kan säga upp vårt fasta abonnemang hos Telia och spara en massa pengar på det, men eftersom man då blir beroende av att modemet fungerar, så blir jag lite vankelmodig angående det också. Lägger modemet av, så har man ingen telefon alls! Dessutom kommer inte telefonen att fungera om det blir strömavbrott. Det där tål nog att tänka på ett tag.

Nu ska jag försöka ta mig samman och dra igång fredagsstädningen. Jag hade ett ordentligt allergianfall i morse, så hemmet är nog i behov av en ordentlig vända med dammsugaren. Åke är redan iväg och hjälper en granne med ringvältning. Det var brådis att komma igång med det för kl 11.00 är det fotbolls-VM på TV, Sverige-USA spelar då.

Tilläggas kan att Sylvias kycklinggryta, som jag lagade till middag igår kväll, blev jättegod. Det var en riktig höjdare!

Några hösthälsningar kommer här:

Tack LenaBirgitta och Maggan!


Tack Marietta!

Ha en trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gåvor & Awards, IT & Internet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *