Skitväder

11° och snålblåst den 10 juli är inte godkänt, men det är inte mycket att göra åt. Det är bara att gilla läget och göra det bästa av det, men syster o svåger har tyvärr tröttnat på det usla semestervädret och redan bokat hemresa.

Idag har de varit här hos mig och ätit lunch och sedan gick vi en promenad, men vi höll oss i skogen för att slippa blåsten. Som vanligt var det ganska skönt när man väl kom iväg ut. Efter en kopp eftermiddagskaffe åkte de sedan hem till Sicklings igen.
I morgon är det En Dag För Barn I Världen här i Klintehamn med loppis och diverse andra förlustelser både för barn och vuxna, så jag hoppas att det är lite bättre väder då i alla fall. Själv ska jag vara med ett par timmar på förmiddagen och sälja lotter för Röda Korset.

På eftermiddagen ska Kerstin o Hassine och jag o Eva åka till Bottarve och se på årets föreställning Gull ellar gräus. Scenar ör täu äktnskap. Det brukar vara så trevligt på Bottarveteatern och man sitter inne i en lada, så skulle vädret svika är man i alla fall under tak.

Trevlig fredagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Odvalds, Väder. Bokmärk permalänken.

24 svar på Skitväder

 1. Birgitta skriver:

  Visst är det lite tråkigt med vädret. Men vi sitter alla i samma båt. Själv lagar jag god mat, dricker lite vin, läser. Imorgon tar jag med en vän till Köpenhamn. Det sägs att det ska bli bra väder imorgon, innan det blir hopplöst igen. Häromdagen åt jag lunch med en vän som jag träffar väldigt sällan. Vilket kommer upprepas nästa vecka med en annan vän. Jag har semester – men faktiskt så är jag inte så där väderbunden. Som du säger: Bara att gilla läget 🙂
  Kram på dig!

 2. Susanne skriver:

  Vad tråkigt att din syster och svåger åker hem pga vädret. Det är väl trevligt att umgås ändå?
  Men visst är det helt tröstlöst med det här vädret. Själv är jag sjukt nöjd att vi har bestämt sedan länge att vi är i Italien tre veckor i år.

 3. Lambergsfrua skriver:

  Vad trevligt det låter med lite teater – under tak. Tråkigt bara att syster och svåger valt att åka hem tidigare än planerat.
  Varm kram
  Lambergsfrua

 4. TantGlad skriver:

  Fina blommande bilder. Visst är vädret trist, ock man funderar ju vad är detta??
  Men……Man får tänka positivt. Förresten hörde jag nyss att värmen var på väg. Hoppas hoppas.

  Kramkram.

 5. Raija skriver:

  Vilka vackra rosor 😀 .

  Vädret är verkligen inte lika vackert och jag förstår att din syster tröttnade. Mina grannar har också tröttnat och bokat en sista-minuten-resa till Grekland. Själv tycker jag att det är ganska skönt och lider inte av svalkan 🙂 .

 6. Agneta skriver:

  Håller med dig, det är inte godkänt med så här tråkigt väder i juli. Vi hade också sådär 10 grader men idag är det lite varmare men jag fryser i alla fall. Kul med lite marknader och sånt. Hoppas ni får rekordresultat!
  Agneta kram

 7. Znogge skriver:

  Vädret lämnar verkligen en del att önska men vi får göra det bästa av saken! Här har solen visat sig lite i alla fall 🙂

  Kram

 8. Bosse Lidén skriver:

  Hoppas du hade trevligt och att föreställningen var till belåtenhet. Skönt att den var inomhus.
  Kram Bosse

 9. Elisabeth skriver:

  Tur att du har så fint i trädgården, så du får värma dig av de vackra synintrycken! Vi h ar haft det skönt på västkusten, men det ska bli regnskurar i natt, så …

 10. Kraka skriver:

  Nej, vädret är verkligen inte okej. Hur det varit med temperaturen idag vet jag inte, men jag såg att solen sken när jag tittade upp en kort stund mitt på dagen. Men klockan var tio i nio på kvällen innan jag vaknade, hade inte satt någon klocka när jag la mig. Jag gissar att det varit ganska kyligt och när jag tittade ut var det mörkt i husen runt omkrng och alldeles tyst och stilla i det närmaste området runt min stuga. Troligen har många åkt hem trots att det är lördag och då är nog en kvalificerad gissning att det varit kallt.
  Vi får hoppas att sommarvärmen kommer tillbaka.
  Kram

 11. Skogsnuvan skriver:

  Igår var det skapligt väder här speciellt på kvällen men annars har det varit för hemskt man har till och med haft vantar på sig när man gått ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *